SVA DECA IZ BEOGRADA I OVE GODINE DOBIJAJU NOVOGODIŠNJE VAUČERE Evo koliko će vredeti i šta će moći za njih da se kupi!

Autor:

Vesti

21.11.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukupna vrednost ugovora sa kompanijama koje su uključene u ovu akciju iznosi 2,28 milijardi dinara, što je oko 19,5 miliona evra.

SVA DECA IZ BEOGRADA I OVE GODINE DOBIJAJU NOVOGODIŠNJE VAUČERE Evo koliko će vredeti i šta će moći za njih da se kupi!

Foto: Shutterstock

Grad Beograd i ove godine dodeliće novogodišnje vaučera za kupovinu zimskih i letnjih potrepština za decu i zaposlene u obrazovnim ustanovama na teritoriji glavnog grada, pišu Novosti.

Ova akcija ima za cilj da pomogne roditeljima u kupovini neophodnih stvari za decu, ali i da podstakne potrošnju i podrži lokalnu ekonomiju.


Ovogodišnji vaučeri će biti u iznosu od 6.000 dinara i dobiće ih oko 380.000 dece, od novorođenčadi do maturanata srednje škole. Ukupna vrednost ugovora sa kompanijama koje su uključene u ovu akciju iznosi 2,28 milijardi dinara, što je oko 19,5 miliona evra.

Prema Odluci o dodeli ugovora, vaučeri će moći da se koriste za kupovinu zimske i letnje odeće i obuće, opreme za sport, rekreaciju i zabavu, školskog pribora, igračaka i potrepština za bebe. Pored sportske opreme koja je bila obuhvaćena prošle godine, ove godine spisak roba je proširen, a broj radnji u kojima se mogu iskoristiti vaučeri takođe je uvećan.

Svi zaposleni u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Beograda, kao i zaposleni i radno angažovani u Centru dečjih letovališta, imaju pravo na novogodišnji vaučer. Takođe, roditelji ili staratelji dece koja ne idu u vrtiće, a imaju prebivalište ili stalno boravište na teritoriji Grada Beograda, takođe će dobiti vaučere.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading