SLAVNI TURSKI FUDBALER OSTAO BEZ BOGATSTVA! Prevario ga bankar! Turan: Za tren sam IZGUBIO SVE!

Autor:

Sport

21.11.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agonija!

SLAVNI TURSKI FUDBALER OSTAO BEZ BOGATSTVA! Prevario ga bankar! Turan: Za tren sam IZGUBIO SVE!

Foto: www.profimedia.rs

Neko ima više, a neko manje sreće prilikom ulaganja. Legendarni turski fudbaler Arda Turan (36), koji je okončao bogatu karijeru u septembru prošle godine, jedan je od onih kojima su stvari pošle po zlu. Nastupajući za Galatasaraj, Manisaspor, Atletiko Madrid, Barselonu i Bašakšehir, Turan je zaradio milione, ali je u trenu ostao bez krvavo stečenog bogatsva igrajući fudbal po belom svetu.

Kaže da je prevaren i prstom upire u Sesila Erzana, direktora filijale banke sa sedištem u Istanbulu, koji ga je navodno ostavio bez ičega.

- Rekao mi je: Ko god uloži u ovaj fond, zaradiće. Uložio sam više od 13 miliona evra. Sav novac i trud, sve za šta sam godinama radio, odjednom je nestalo - rekao je Turan

Prenosi katalonski Sport još njegovih neutešnih reči.

- Uništeni su moj novac i trud. Žao mi je, ovo me potpuno iscrpelo. Sva moja ušteđevina izgubljena je u trenu - dodao je Turan.

Čuvar mreže Galatasaraja, Urugvajac Fernando Muslera, takođe ostao bez 1.2 miliona evra, koje je na Erzanov savet uložio u investicioni fond. 

Tridesetšestogodišnji Adra Turan je po nekim procenama tokom igračke karijere zaradio između 38 i 40 miliona dolara. On je ove godine započeo trenersku karijeru. Preuzeo je turskog drugoligaša Ejupspor. Njegova se ekipa nakon 12 kola nalazi na prvom mestu s 30 bodova, četiri više od drugog Kočelispora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading