BOLJE OD OVOG NE MOŽE: ASISTENCIJA TADIĆA u nastavku Fenerovog rekordnog niza!

Autor:

Sport

22.10.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majstor ostaje majstor!

BOLJE OD OVOG NE MOŽE: ASISTENCIJA TADIĆA u nastavku Fenerovog rekordnog niza!

Foto: Profimedia

Dušan Tadić nastavio je da briljira.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i od letos član FK Fenerbahče, posle izvrsnog nastupa - gola i asistencije na meču kvalifikacija za EURO 2024 protiv Crne Gore, odličan je bio i u prvenstvu Turske.

U novoj pobedi Fenera nad Hatajsporom 4:2, desetka "orlova" i istanbulskog velikana je u sedmom minutu izvrsno centrirao s levog krila i omogučio Šimanskom da na atraktivan način dovede domaćina u vođstvo.

Srpski as je, inače, igrao do 87. minuta, a Fenerbahče je novim trijumfom preuzeo čelnu poziciju na tabeli. U listu strelaca upisao se i Edin Džeko kojem je to bio osmi gol u devetom meču u prvenstvu.

 "Kanarinci" su došli do 27 bodova, jednog više od Galatasaraja, a upisali su 17. uzastopni trijumf u svim takmičenjima, odnosno deveti u prvenstvu što je apsolutni rekord takmičenja.

 

Kasimpaša je u nedelju u gostima bila bolja od Sivasa 1:0, Istanbul je na svom stadionu savladao Ankaragudžu sa 2:1, dok su Samsun i Bašakšeheir odigrali bez golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading