LEGENDARNI NOVAKOV TRENER SPUSTIO FEDERERA ZA SVA VREMENA! Šta će Rodžer na naslovnoj strani?

Autor:

Sport

21.11.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije hteo da prećuti nepravdu.

LEGENDARNI NOVAKOV TRENER SPUSTIO FEDERERA ZA SVA VREMENA! Šta će Rodžer na naslovnoj strani?

Foto: Tanjug/AP

Proslavljeni teniski stručnjak Nikola Pilić je svojevremeno bio deo trenerskog tima Novaka Đokovića, pa zbog toga deli zadovoljstvo i ponos kada njegov nekadašnji učenik osvaja turnire širom sveta.

- Ja već od prošle godine ponavljam da je Nole GOAT i to ću ponavljati i govoriti dokle god svi to ne počnu da pričaju. Od 20 ili 21 turnira koliko Đoković igra godišnje, pet ili šest turnira igra u šestoj brzini, a kada tako igra onda nije ni bitno ko se nalazi sa druge strane. Đoković je pokazao da je još uvek iznad Alkaraza i Sinera i to pre svega zbog svoje mentalne snage i samopouzdanja. Ja stalno pričam da postoje dva rekorda koja su po mom shvatanju tenisa nedostižna, to je Nadalovih 14 titula na Rolan Garosu i Novakovih 400 sedmica na prvom mesto, koje će biti 410 do Australijen Opena. Gledam tenis 65 godina i to su rekordi za sva vremena - rekao je Pilić za "Kurir".

Foto: Starsport

 

Osim španskih i francuskih medija, ostatak predstavnika svetske "sedme sile" nije se proslavio pisanjem o novom Đokovićevom uspehu, koji je još jednom potvrdio da je najbolji teniser u istoriji "belog sporta". 

- Zapadna štampa omalovažava svaki Novakov uspeh i ne žele da prihvate da je on GOAT, a to je već gotova priča. Danas mi je stigao nemački magazin i na naslovnoj strani se nalazi Federer u smokingu. Šta će Federer dan posle turnira u Torinu na naslovnoj strani? Uz dužno poštovanje za sve što je uradio on je već godinu dana u zasluženoj penziji. To je to njihovo omalovažavanje, ali džabe, Novak je pobedio i rekao im "arrivederci" momci - nastavio je jedan od najzaslužnijih ljudi što je Novak tu gde jeste - istakao je Nikola Pilić.

Najbolji srpski teniser je posle Završnog mastersa u Torinu otišao u Malagu, gde će braniti boje reprezentacije Srbije na završnom turniru Dejvis kupa. "Orlovi" se u četvrtfinalu, podsetimo, sastaju sa Velikom Britanijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
z81

22.11.2023 08:37

ne može mu niko ništa , jači je od sudbine,mogu samo da ga mrze, oni što ga ne VOLEEEEEEEEE ,EEEEEEEE