Dojave o bombi u OŠ "20. oktobar" ne prestaju, i danas prekinuta nastava!

Autor: S.B.

Hronika

30.11.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretnje i bezbednost u OŠ "20 oktobar".

Dojave o bombi u OŠ "20. oktobar" ne prestaju, i danas prekinuta nastava!

Foto: shutterstock, Wikipedia/Andrija12345678

U OŠ "20 oktobar", koja važi za najveću školu u Srbiji, danas je ponovo stigla preteća poruka o postavljenoj bombi. Iako je policija već prisutna u zgradi, kako bi obezbedila prostor 24 časa dnevno, i pojačano je njihovo prisustvo unutar same škole, kao i u okolini, nastava je obustavljena dok se ne izvrši kontradiverzioni pregled.

Dojave o postavljenoj bombi i jezive pretnje školi stižu već duži period, što je dovelo do redovnih evakuacija zgrade i gubitka priličnog dela nastave za đake. Ovakav kontinuirani pritisak i pretnje stvaraju ozbiljnu zabrinutost među učenicima, roditeljima i osobljem škole.

Nadležni organi su u stalnoj pripravnosti kako bi reagovali na ovakve pretnje i obezbedili sigurnost škole. Policija je angažovana na terenu i vrši pojačan nadzor, a specijalne jedinice su uključene u proces kontradiverzionog pregleda kako bi se otklonile pretnje i omogućio nastavak redovne nastave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading