GARNAČO KAO RUNI: SPEKTAKULARAN GOL i ubedljivi Mančester junajted u Liverpulu! (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

26.11.2023

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogodili još Rašford i Marsijal.

GARNAČO KAO RUNI: SPEKTAKULARAN GOL i ubedljivi Mančester junajted u Liverpulu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda

Alehandro Garnačo (19) strelac je spektakularnog gola za Mančester junajted protiv Evertona na "Gudison parku" u sklopu 13. kola engleske Premijer lige - 3:0 (1:0).

Argentinski fudbaler pogodio je senzacionalnim makazicama već u trećem minutu igre. Gol koji će bez dileme ući u najužu konkurenciju za najlepši u tekućoj sezoni elitnog fudbalskog ranga na Ostrvu.

 

 

Podsetila je mnoge njegova majstorija na već viđeni gol Vejna Runija, najboljeg strelca u istoriji Mančester junajteda, na golčinu u gradskom derbiju i demoliranju Mančester sitija u gostima od 6:1. Runija je tada za 2:1 pogodio kao i Garnačo koji je u nedelju protiv "karamela" proslavio poput Kristijana Ronalda.

Krilni napadač na 11 odigranom meču postigao je prvenac u tekućoj sezoni Premijer Lige. Nakon Argentinca, za Mančesterovu pobedu potvrdili su Markus Rašford s penala u 56. i Etoni Marsijal u 75. minutu. Na golu "đavola" blistao je Andre Onana, koji je sprečio da klub iz Liverpula dođe do zasluženog pogotka.

Junajted je šesti na tabeli sa 24 boda, dok je Everton pretposlednji nakon što su mu oduzeli deset (4).

Kod Engleza su terenu danas još bili fudbaleri Totenhema i Aston Vile, a gosti iz Birmingema došli do velikog trijumfa nakon preokreta - 2:1 (1:1).

U poslednjem meču 13. kola engleske Premijer lige Fulam u ponedeljak od 21.00 dočekuje Vulfs. 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading