BOMBASTIČNE VESTI S OSTRVA: Mančester sitiju i Čelsiju preti IZBACIVANJE IZ PREMIJER LIGE!

Autor:

Sport

17.11.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal potresa engleski fudbal.

BOMBASTIČNE VESTI S OSTRVA: Mančester sitiju i Čelsiju preti IZBACIVANJE IZ PREMIJER LIGE!

Foto: Tanjug/AP

Skandal potresa evropski fudbal! Mančester siti i Čelsi na meti su istražnih organa i preti im izbacivanje iz Premijer lige, bombastične su vesti koje ovog petka stižu sa Ostrva.

Ako se dokaže da su Mančester siti i Čelsi kršili finansijska pravila, za šta postoje sumnje, mogli bi da dožive i najradikalniju sankciju. Ova vest stigla je nedugo pošto je Evertonu potvrđena kazna oduzimanja deset bodova zbog kršenja finansijskog fer-pleja. Priču je potvrdio advokat "građana" Stefan Borson, koji je naglasio da su veliki englski rivali sada pod lupom.

- Kazna za Everton mi se čini grubom, ali to znači da bi mogle da se pojačaju sankcije protiv Sitija i Čelsija, pod uslovom da se dokaže. Potencijalno može da izazove ispadanje - potvrdio je advokat Mančester sitija.

Mančester siti se suočava sa 115 optužbi za kršenje finansijskih pravila Premijer lige, dok je Čelsi navodno imao nepravilnosti u isplatama koje su povezane sa nekadašnjim vlasnikom Romanom Abramovičem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Sramota ludih ENGLEZA

18.11.2023 00:07

A LIVERPUL ARSENAL I MANC. JUNAJTER SU CVECKE !

NAJBOLJI STRADAJU

18.11.2023 00:09

IZEM TI LIGU I FUDBAL AKO NJIH IZBACE. BICE HAOSA I BOJKOTA.