HTELA SAM DA UMREM: Pevačica prošla kroz AGONIJU, bivši muž joj napravio PAKAO OD ŽIVOTA!

Autor:

Zabava

30.11.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Radić ogolila je dušu o teškoj borbi za starateljstvo!

HTELA SAM DA UMREM: Pevačica prošla kroz AGONIJU, bivši muž joj napravio PAKAO OD ŽIVOTA!

Foto: ATA Images

Pevačica Indira Radić već 35 godina gradi svoju karijeru na estradi, ali retko ko zna da je njen privatni život bio ispunjen turbulentnim momentima. Indira se borila za starateljstvo nad svojim sinom nakon razvoda od bivšeg supruga. U jednoj od svojih ispovesti, otkrila je da je taj period bio pun izazova, suza i bola, ali je istakla da je uspela da opstane i da se izbori za starateljstvo nad sinom.

- Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni - rekla je pevačica u svojoj ispovesti tada i objasnila šta je presudilo da mu, posle svega, oprosti:

- Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela - iskreno je ispričala Indira za domaće medije.

Republika

Foto: ATA Images

Indira Radić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading