ŠOK! Nakon Indire Radić i Vesne Zmijanac, Aleksandra Prijović NJU izvodi na scenu! Evo sa kim će zatvoriti treći koncert u Čairu!

Autor:

Zabava

12.11.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović će večeras nastupiti sa svojom mladom koleginicom!

ŠOK! Nakon Indire Radić i Vesne Zmijanac, Aleksandra Prijović NJU izvodi na scenu! Evo sa kim će zatvoriti treći koncert u Čairu!

Foto: M.M./ATAImages

Prija

Večeras će mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović održati treći koncert zaredom u hali Čair u Nišu. Prija je prethodne dve noći Čair napunila do poslednjeg mesta i atmosferu dovela do usijanja, a na oba koncerta imala je specijalne gošće.

Na prvom koncertu Prija je ugostila svoju stariju koleginicu Indiru Radić i zajedno su zapevale njen čuveni hit "Dve muzike". Aleksandra je zaplakala dok je izvodila pesmu sa koleginicom, a ovu numeru Prijovićka izvodi na svakom koncertu.

Republika

Foto: Munja/ATAImages

Aleksandra Prijović i Indira Radić

Druge noći sa Prijom je na scenu izašla čuvena Vesna Zmijanac, koja je dirnula mlađu koleginicu svojim emotivnim govorom. Naime, Vesna joj je poželela da traje dugo kao i ona, a onda ju je proglasila svojom naslednicom.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Aleksandra Prijović i Vesna Zmijanac

Na poslednjem koncertu u hali Čair sa Prijom će nastupiti Sanja Vučić, saznaje "Telegraf.rs". Sanja je jedan od naših najlepših vokala i nedavno je izdala svoj album prvenac, a nije poznato koju će numeru izvesti sa Prijom.

Republika

Foto: ATAImages

Sanja Vučić

Prijovićki nakon ovog koncerta u Nišu očekuje pet Arena u Zagrebu, kao i dva koncerta u Tuzli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading