ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE: Prija platila crnu "kroko" haljinu kao jedan AUTOMOBIL!

Autor:

Zabava

11.11.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović privukla veliku pažnju svojim stajlinzima na koncertu u Nišu!

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE: Prija platila crnu "kroko" haljinu kao jedan AUTOMOBIL!

Foto: Munja/ATAImages

Aleksandra Prijović

Poznata srpska pevačica Aleksandra Prijović je na prvom koncertu u Nišu iznenadila svoje fanove jednom od svojih najskupljih kombinacija do sada. Naime, dok je u Beogradu uglavnom uživala u komadima sa potpisom Aleksandar Mekvin, ovog puta je odlučila da zasija u kreaciji jedne od najprestižnijih modnih kuća - Versaće.

Radi se o crnoj mini haljini koja je koštala skoro 5.000 dolara, odnosno 4.433 evra prema zvaničnom sajtu brenda. Ova haljina je bila centralni deo Aleksandrinog autfita, a upotpunjena je sa crnim kožnim čizmama sa "kroko" motivom, čija je cena bila preko 2.000 dolara. Takođe, pevačica je nosila i crni kaiš sa potpisom "Versaće", čija je cena bila 550 dolara.

Sve u svemu, ova tri komada su Aleksandru koštala skoro 7.000 evra, odnosno preko 800.000 dinara. Iako je cena ovog autfita za mnoge neprihvatljivo visoka, Aleksandra je još jednom pokazala svoj besprekorni ukus i ljubav prema luksuznim brendovima.

Republika

Foto: Munja/ATAImages

Aleksandra Prijović i Indira Radić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading