ŠOK NA PRIJINOM KONCERTU U NIŠU: Pevačica ZAPLAKALA kada je videla KOLEGINICU na bini! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

10.11.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru Prijović preplavile emocije kada je videla koja pevačica joj se pridružila na koncertu!

ŠOK NA PRIJINOM KONCERTU U NIŠU: Pevačica ZAPLAKALA kada je videla KOLEGINICU na bini! (VIDEO)

Foto: Republika

Popularna pevačica Aleksandra Prijović večeras je održala prvi koncert u Nišu, koji je privukao veliki broj posetilaca. Hala "Čair" bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a atmosfera je bila vrlo emotivna i uzbudljiva, posebno kada je muzička zvezda zaplakala.

Naime, jedna od posebnih gostiju na koncertu bila je pevačica Indira Radić, koja je zajedno sa Aleksandrom izvela numeru "Dve muzike". Publika je oduševljeno pozdravila Indiru, a Prijina reakcija na njeno pojavljivanje bila je iznenađujuća.

Emocije su preplavile mladu pevačicu nakon što je završila pesmu sa svojom velikom uzorkom. Uz suze u očima, Aleksandra je izrazila divljenje prema Indiri, koju je oduvek volela i poštovala.

- Ona je posebna žena! Kad sam bila mala, toliko sam volela njene pesme, nisam ovo mogla da zamislim da će se desiti! Ona ima posebnu energiju, velika mi je čast što je ovde - rekla je Prija, a Radićeva joj je uzvratila istom merom.

- Sa samo 28 godina nižeš ovakve uspehe, ovo je fascinantno! Sve ovo si postigla glasom, pesmama, bez ijednog skandala - pohvalila je Indira svoju mlađu koleginicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading