MITROVIĆEVA UTAKMICA KARIJERE! Luka RAZOČARAN porazom! Evo šta je ODLUČILO meč!

Autor:

Sport

10.11.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blistavu partiju pružio je najbolji pojedinac susreta u "Blaugrani" Luka Mitrović.

MITROVIĆEVA UTAKMICA KARIJERE! Luka RAZOČARAN porazom! Evo šta je ODLUČILO meč!

Foto: profimedia

Utakmicu karijere odigrao je centar Crvene zvezde Meridianbet i duel protiv moćne Barselone završio s 22 poena, uz indeks 19, ali ni to nije pomoglo srpskom klubu da izbegne poraz u dramatičnoj završnici meča sedmog kola Evrolige.

- Detalji odlučuju ovakav meč, kada je na minut i po do kraja nerešeno, svakako da sitnice prevagnu. Utakmica je mogla otići na našu stranu, na žalost nije. Imali smo loših momenata, naročito u prvom poluvremenu. Znali smo odakle preti najveća opasnot. Igraju u tranziciji. Nismo uspeli da to kontrolišemo, srećom uspeli smo da se vratimo u meč. Šta da vam kažem, igrati na jednu loptu ovde u Blaugrani ne mogu da kažem da smo igrali loš meč i da je bilo puno loših stvari. Poraz kao poraz nije dobar, ali igra koja može da nam ulije neku nadu da će naredne utakmice prevagnuti na našu stranu - rekao je Mitrović posle meča.

Foto: profimedia

 

Prema njegovim rečima, žestoka borba i neizvesna utakmica s Barsom donosi samopouzdanje ekipi.

- Donosi samopouzdanje. Poraz je uvek poraz. Mi smo imali utakmica gde smo igrali dobro, pa nismo pobedili. Treba i ta sreća da se zasluži na terenu, a siguran sam da ako nastavimo ovako da će se to vratiti. Doći ovde i očekivati da ćete 40 minuta kontrolisati rezultat nije realno. Ni mnogo jače ekipe nisu uspevale, a ni mi. Došli smo tamo gde smo hteli da budemo, minut i po i nerešen rezultat, prihvatili bi to oberučke pre utakmice i tu su onda sitnice. Zadnjih pet sekundi smo branili ceo napad, lopta stiže u reket, oni pogađaju koš-faul. Kasnije onaj težak šut Parkera. To su sve sitnice koje malo fali da odu na jednu ili drugu stranu - dodaje Mitrović.

Naredni ispit je protiv Zadra u dvorani "Krešimir Ćosić", u AdmiralBet ABA ligi.

- Teško ili ne teško to je utakmica koja mora da se dobije. Vrlo dobro znamo koliko su nas koštali porazi prošle sezone protiv Zadrana. Moramo očistiti glavu kako god možemo i da se dobije taj meč - istakao je Luka Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading