PRIJA NA IVICI SUZA ZBOG POKOJNOG ŠABANA: Progovorila o SUJETI kolega i prijateljstvu sa Jelenom Đoković, pa se SLOMILA!

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

11.11.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović otvorila je dušu za Republiku nakon spektakularnog koncerta u Čairu!

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi od tri koncerta u Nišu, pred punom halom Čair. Nakon koncerta održala je konferenciju za medije, gde se prvo zahvalila Nini Badrić, koja ju je sinoć pre koncerta podržala javno.

- Jako lepo sa Ninine strane, ovo je zaista velika stvar što me je podržala, slušam je od malih nogu. Hvala joj. Ja sam podelila snimak kad sam na jednom muzičkom takmičenju pobedila sa njenom pesmom. Ja sam je upoznala jednom prilikom, pre par godina, nismo se videle od tada, danas smo se dopisivale, zahvalila sam joj se - rekla je Aleksandra.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/Strahinja Aćimović

Aleksandra Prijović i Nina Badrić

Aleksandra se zahvalila i Nadi Topčagić na podršci, a onda progovorila o sujeti kolega, te otkrila da li je oseća.

- Nisam osetila sujetu, osećam ljubav i podršku kao nikada do sada. Jako mi je lepo sve ovo, uživam u svemu ovome. Retko kada mogu da prenesem svoja osećanja i da vam kažem kako je to kad izađete pred toliko ljudi. Kad se setim odakle sam krenula, a gde sam danas, uvek me obuzmu te emocije - istakla je ona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jelena Đoković

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, sinoć je došla na Aleksandrin koncert, a Prijovićka je otkrila kakav je njihov odnos.

- Ona je jedna divna žena. Kad se negde vidimo, kad krenemo da pričamo, nikako da nas neko zaustavi. Volim Jelenu, srećna sam što je došla. Saznala sam pre nekoliko dana da će doći, rekla mi je da ovde pravi drugi vrtić. Hvala joj što je došla, nadam se da je uživala - poručila je Aleksandra.

Republika

Foto: Munja/ATAImages

Aleksandra Prijović i Indira Radić

Pevačica Indira Radić je sinoć bila Aleksandrina specijalna gošća, a Prija je na ivici suza priznala da bi volela da je Šaban Šaulić živ i gost na njenom koncertu.

- Za mene bi to bilo najlepše, ali šta je tu je, ali tu su moje kolege koje su rado prihvatile. Svakog koga sam pozvala je prihvatio. Ja bih pozvala toliko njih, ali neko i ne može, neko možda nije tu... Ja toliko volim muziku i svaku vrstu muzike. Trudim se da to budu ljudi koje lično poznajem i sa kojima se s vremena na vreme vidim - priznala je Prijovićka, koja je bila na ivici suza.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Šaban Šaulić

Na samom kraju intervjua, Aleksandra je otkrila da li je u drugom stanju, o čemu se ovih dana spekulisalo.

- To bi jako lepo, ali nisam - rekla je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading