PRIJINI NAJVATRENIJI FANOVI! Sve je spremno za SPEKTAKL u Nišu, pogledajte šta radi NJENA PORODICA! (GALERIJA)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

10.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika nalazi se u Nišu, gde Aleksandra večeras ima prvi od tri zakazana koncerta u hali Čair!

PRIJINI NAJVATRENIJI FANOVI! Sve je spremno za SPEKTAKL u Nišu, pogledajte šta radi NJENA PORODICA! (GALERIJA)

Foto: Live production

Popularna pevačica Aleksandra Prijović večeras će u Nišu održati prvi od tri zakazana koncerta u hali Čair, a ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta. 

Na samom ulazu sreli smo njene najvatrenije fanove - porodicu koja se okupila da je podrži i na ovom koncertu. Tamo nas je dočekao njen otac Nedeljko, sa Aleksandrinom maćehom, kao i pevačicini baka i deka, kojima na svakom koncertu posveti pesmu "Sve po starom".

Pred današnji koncert Aleksandra je dobila lepe vesti od pevačice koju je obožavala u mladosti. Naime, Nina Badrić ju je nahvalila na svom poslednjem nastupu.

- Kapa dole curi koji je rasprodala toliko Arena, svako ko je imalo normalan može samo da joj se pokloni. Meni lično je megadraga, a još draža jer kad su radili neku anketu u Zagrebu, pitali su ljude na ulici ko je to, a oni: "Nina Badrić" - izjavila je Nina na svom nastupu.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Nine Badrić

Aleksandru je ovaj gest Nine Badrić oduševio. Mlada muzička zvezda odmah je pronašla snimak iz svoje arhive sa jednog muzičkog takmičenja, gde je kao devojčica osvojila prvo mesto pevajući Nininu pesmu.

- Draga Nina, ovaj snimak je nastao pre skoro 20 godina i osvojila sam 1. mesto na takmičenju sa Vašom pesmom. Hvala Vam na podršci i prelepim rečima! P.S. Verujem da ste obratili pažnju na moju koreografiju - napisala je Aleksandra i podelila snimak, koji možete videti na početku ovog teksta.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Aleksandre Prijović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading