PRVA IZJAVA ŽIKE JAKŠIĆA: Hitno se oglasio nakon vesti o SKANDALU!

Autor:

Zabava

10.11.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj i producent "Granda" se oglasio ekskluzivno za Republiku!

PRVA IZJAVA ŽIKE JAKŠIĆA: Hitno se oglasio nakon vesti o SKANDALU!

Foto: Yutube.com printscreen

Žika Jakšić

Kako su domaći mediji danas preneli, voditelj Žika Jakšić navodno muči muku sa bivšim kapitenom Crvene zvezde Nikolom Mijailovićem, bivšim suprugom Tijane Mijailović, sa kojom navodno Žika staje na "ludi kamen". Kako se pisalo, Nikola je Tijani kupio stan na Dedinju i ne dopada mu se to što producent "Granda" dolazi kod Tijane.

Republika

Foto: instagram.com/djanimusic, e-stock

Nikola, Žika i Tijana

Kako bismo proverili ove navode, stupili smo u kontakt sa Žikom, koji se oglasio ekskluzivno za Republiku, a njegovu izjavu prenosimo u celosti:

- Ja sam odavno navikao da pišete o meni šta vam padne napamet. Mogu da razumem da je život javnih ličnosti za vas interesantna tema, ali to ne znači da treba da se iznoste bombaste dezinformacije kao što je ova, samo da bi se nešto napisalo. Takođe bi trebalo da povede računa o ljudima koji nisu deo javnog života, čije slike bez odobrenja postavljate i o njima iznosite neproverene informacije. Dalje neću ništa komentarisati, a Vas bih zamolio da ovaj moj odgovor prenesete u celosti i bez cenzure. Hvala unapred - napisao nam je Žika.

Republika

Foto: Yutube.com printscreen

Žika Jakšić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading