PUKLO KUMSTVO: Posle višedecenijskog prijateljstva, Saša Popović oduvao Žiku Jakšića!

Autor:

Zabava

07.11.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor "Granda" ni po koju cenu više neće da mu kumuje!

PUKLO KUMSTVO: Posle višedecenijskog prijateljstva, Saša Popović oduvao Žiku Jakšića!

Foto: ATAImages

Producent i voditelj Žika Jakšić, koji iza sebe ima dva propala braka, nedavno je predstavio javnosti svoju novu partnerku, 20 godina mlađu pravnicu Tijanu Mijailović, pa su odmah krenule spekulacije kako planira da i po treći put stane na ludi kamen. 

Foto: printscreen/Prva TV

Žika Jakšić ostao bez kuma i pre nego što je rešio da se ponovo ženi

Međutim, od ranije postoje navodi da je njegov dugogodišnji prijatelj Saša Popović unapred odbio da mu ponovo bude kum. S obzirom na to da su Saša i Žika dugi niz godina mnogo dobri prijatelji, ali i poslovni saradnici, to je veoma začudilo javnost.

- Žika je još davno iz šale pitao Sašu da li bi mu, ako se opet bude ženio, bio kum, na šta mu je Popović rekao da mu ne pada na pamet. Bukvalno ga je oduvao! Žika je prvo bio šokiran, a onda mu je kum objasnio: "Doneo sam ti maler kad si se venčao sa Dajanom, nije potrajalo, pa neću opet da rizikujem!" - nedavno je za Svet otkrio izvor blizak Popoviću.

Republika

Foto: Fondacija Dajana Paunović

Dajana Paunović ima fondaciju i uspešna je u svom poslu

Inače, nekadašnja pevačica i voditeljka Dajana Paunović, koja danas uspešno vodi fondaciju koja nosi njeno ime, sa Žikom u braku provela je šest srećnih godina i dobila sina Dušana. Par je privlačio mnogo pažnje u javnosti, pogotovo što je Žika i od nje bio stariji čak 24 godine. Posle razvoda su ostali u veoma dobrim odnosima, a Jakšić je bivšu suprugu jednom prilikom čak ugostio u svojoj emisiji i tada je pred publikom obasipao komplimentima. Mnogo pre Dajane, imao je još jedan brak sa izvesnom Snežanom, sa kojom se nije eksponirao u javnosti, a koja mu je podarila sina Andriju.

Foto: Instagram.com

Nova devojka Žike Jakšića Tijana Mijailović ima jedan brak iza sebe

Poznati voditelj za dva braka koja su iza njega, kaže da nisu "propali" kao što mediji pišu, već da su za njega jedna velika životna lekcija i nešto na šta je ponosan.

Podsećanja radi, Jakšić je već izvesno vreme u vezi sa dve decenije mlađom Tijanom Mijailović, koja je takođe pre njega već bila u braku i to sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Mijailovićem, sa kojim ima sina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading