JUNIOR SIGURAN NA GOSTOVANJU FENJERAŠU: Napadački, otvoreno od prvog minuta sa obe strane - poslastica za fudbalske sladokusce!

Autor:

Sport

07.11.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin po prikazanoj igri ne zaslužuje trenutnu poziciju na tabeli..

JUNIOR SIGURAN NA GOSTOVANJU FENJERAŠU: Napadački, otvoreno od prvog minuta sa obe strane - poslastica za fudbalske sladokusce!

Foto: FK Junior Novo Naselje

U okviru 12. kola Kolubarske okružne lige ekipa Napretka (Jajčić) ugostila je sastav Juniora iz Novog Naselja. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa poslednjeg mesta na tabeli i sa samo šest osvojenih bodova, dok su gosti sa 15 više bili na petoj poziciji u ligi.

Republika

Uvodnih 20-tak minuta protekli su u velikoj borba između oba tima, sa par lepih akcija, ali pogodaka nije bilo.

Do vođstva prvi stižu gosti, iskusni Mitrović je proturio loptu do Đurđevića koji je šalje do Bogdana Panića, kome nije bilo teško da sam ispred golmana reši situaciju 1 na 1, 1:0 za Junior i 26. minutu. 

Do odlaska na odmor situacija na terenu se nije menjala, ofanziva sa obe strane, gosti pred sam kraj prvog poluvremena malo posustaju, što domaćinu donosi par izglednih šansi, ali je golman Vićentijević bio na visini zadatka.

Republika

Foto: FK Junior Novo Naselje

Nova pobeda Juniora

Drugo poluvreme počelo je u istom ritmu, napadi sa obe strane koji su istakli golmane. Miletić i Vićentijević su sa par neverovatnih intervencija održavali rezultat na 1:0 u korist Juniora.

Pritisli su gosti malo jače oko sat vremena igre, dva puta se tresla prečka domaćeg tima, ali je ubrzo lopta završila u mreži Napretka. Oduzeo je loptu Đurđević, i dugom loptom je uposlio Lukića, koji je nesebnično dodaje do Panića, 2:0 za Junior. 

Do kraja utakmice nije bilo izglednih prilika za promenu rezultata, izmene na obe strane su unele određene promene u igri, ali rezultatski se ništa nije menjalo do poslednjeg sudijskog zvižduka. 

Napredak (Jajčić) - Junior (Novo Naselje) 0:2 (0:1)

Napredak: Miletić, Šakanović (od 40' Veselinović), Sandić, Maksimović, Mijailović, Janković, Jovanović, Nerić (od 90' Maksimović), Tojčić (od 70' Lazarević), Prokić, Marinković (od 90' Arsenijević)

Junior: D. Vićentijević, Milivojević, Đukić, B. Panić (od 90' Jovanović), D. Đurđević, Božić (od 85' V. Vićentijević), Lukić (od 88' B. Đurđević), Ćosić, Stepanović, D. Panić, Mitrović

Ovim trijumfom ekipa Juniora je stigla do treće pozicije na tabeli, i sada je zaostatak za liderom dva boda. U sledećem kolu u Novo Naselje gostuje sastav Toplice, dok Napredak ide na noge timu Žabari.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading