REZERVISTI "SPASILI" SEVOJNO": Tripković sa dva gola u drugom poluvremenu doneo bod svom timu!

Autor:

Sport

07.11.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloga je nakon vođstva na poluvremenu od 2:0, stala u drugom delu meča.

REZERVISTI "SPASILI" SEVOJNO": Tripković sa dva gola u drugom poluvremenu doneo bod svom timu!

Foto: FK SLoga Bajina Bašta

Remi u Sevojnu

U okviru 12. kola Zapadno-moravske zone ekipa Sevojna ugostila je sastav Sloge iz Bajine Bašte. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 19 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za šesto mesto na tabeli, dok su gosti sa pet bodova manje bili na sedmoj poziciji.

Republika

Meč na stadionu kraj Valjaonice okupio je oko 100-tinak navijača, od samog starta se igralo otvoreno, na gol i napad više, prvi do vođstva su u takvoj igri stigli gosti.

Na isteku 22. minuta Milovan Filipović je savladao golmana Krća, 1:0 za Slogu. Pokušali su domaći da odgovore, imali su svoje šanse, ali iste nisu iskoristili, dok su gosti uspešno realizovali i drugu priliku pred golom rivala.

Igrao se 38. minut kada je mladi Pantelija Milosavljević duplirao prednost Sloge, i to je rezultat sa kojim se otišlo na desetominutni odmor, 2:0 za tim iz Bajine Bašte. 

Drugo poluvreme počelo je trostrukom izmenom u redovima Sevojna, i to je u velikoj meri doprinelo boljom partijom domaćina. Od starta nastavka krenuli su silovito svi fudbaleri ka golu Sloge, beležimo u tim trenucima udarce Tripkovića, Negovanovića, Tešića i Nedovića, ali promene rezultata nije bilo.

Republika

Foto: FK Sevojno

Stadion kraj Valjaonice

Na isteku 77. minuta kombinuju Ilić i Negovanović, lopta stiže do rezerviste Aleksandra Tripkovića koji postiže svoj prvi gol u dresu Sevojna, i tako smanjuje zaostatak svog tima na 2:1. 

Ubrzo se opet zatresla mreža golmana Avramovića, Ilić je dugom loptom pronašao Tešića, koji je nesebično uputio pas do Tripkovića koji postiže izjednačujući pogodak za Sevojno, 2:2 u 86. minutu.

Pred sam kraj meča, Negovanović je uposlio Nedovića koji sa nekih pet metara ne uspeva da savlada golmana Avramovića, remi ostaje kao krajnji rezultat susreta. 

Sevojno - Sloga (Bajina Bašta) 2:2 (0:2)

Sevojno: Krća, Tešić, Nedović, Ristanović, Karadarević, Davidović, Ječmenica (od 46' Tripković), Karaičić, Vasić (od 46' Vukosavljević), Negovanović, Petrović (od 46' Ilić)

Sloga: Avramović, Stanojčić, Tošić, Petković, Tadić, Nikolić, Milanović, Milosavljević, Lukić, Filipović, Lekić 

Ovim remijem oba tima su zadržala svoje pozicije na tabeli, u sledećem kolu Sloga dočekuje Ovčar iz Markovice, dok Sevojno gostuje ekipi Budućnosti iz Arilja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading