TEKIĆ KAPITENSKI ZA VELIKA TRI BODA: Obilić savladao Omladinac nakon preokreta golom u nadoknadi vremena!

Autor:

Sport

07.11.2023

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako bitni bodovi za domaćina.

TEKIĆ KAPITENSKI ZA VELIKA TRI BODA: Obilić savladao Omladinac nakon preokreta golom u nadoknadi vremena!

Foto: FK Obilić Živica

U okviru 12. kola Podunavsko-šumadijske zone ekipa Obilića iz Živice ugostila je sastav Omladinca (Šetonje). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa osam osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za devetu poziciju na tabeli, dok su gosti sa 12 bodova više bili na četvrtom mestu u ligi.

Republika

Prvo poluvreme proteklo je u gotovo izjednačenoj igri, bez pravih prilika na obe strane, sve do pred sam odlazak na odmor kada su gosti stigli do vođstva. Marko Rudić je uspeo da proturi loptu iza leđa golmanu Ćirkoviću, 1:0 za Omladinac.

Drugi deo meča počeo je dosta bolje za domaći sastav, videlo se odmah da je trener Stojaković uneo određene novine u taktičku postavku, što je ubrzo dovelo do izjednačenja.

Na isteku 60. minuta, centaršut sa desne strane Milosavljevića iskoristio je Nenad Nedeljković, 1:1. Stigao je ubrzo odgovor na drugoj strani, situacija 1 na 1, ali je fudbaler Omladinca morao da se pomiri da je golman Obilića, Ćirković, bio bolji u tom duelu. 

Treneri su na obe strane izvršili izmene, borba se vodila uglavnom na sredini terena, sa nešto boljim posedom i igrom od strane domaćih fudbalera. Mogao je ovaj meč da ode na jednu ili drugu stranu, ali su se na kraju radovali simpatizeri Obilića.

Na isteku 95. minuta odlična akcija domaćeg tima, lopta na levoj strani stiže do kapitena Ivan Tekića, koji pogađa suprotni ugao golmana Blagojevića, za veliku radost svih prisutnih simpatizera Obilića, 2:1, bodovi ostaju u Živici.

Obilić (Živica) - Omladinac (Šetonje) 2:1 (0:1)

Obilić: Ćirković, Pavlović, Ninić, Momirović, Milosavljević, Ranković (od 67' Milutinović), Antonijević (od 55' Mađarić), Tekić, Veličković, Nedeljković, Milošević (od 67' Milenković)

Omladinac: Blagojević, Popović (od 61' Denić), Sremčević, Mitić, Miljković, Živković (od 73' Virijević), Nikolić, Ma. Rudić, Mi. Rudić (od 90' Ljubisavljević), Ilić (od 61' Marinković), Matić 

U sledećem kolu Omladinac gostuje Slobodi iz Lipe, dok sastav Obilića ide na noge Slogi 1924 iz Batočine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading