REMI U LOVĆENCU: Budućnost već sedam mečeva ne zna za poraz!

Autor:

Sport

06.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podela bodova koja sigurno ne odgovara klubovima..

REMI U LOVĆENCU: Budućnost već sedam mečeva ne zna za poraz!

Foto: FK Njegoš Lovćenac

U okviru 13. kola PFL-a Subotica ekipa Njegoša iz Lovćenca ugostila je sastav Budućnosti iz Savinog Sela. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deset osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za 13. poziciju na tabeli, dok su gosti sa šest bodova više bili na osmom mestu.

Republika

Hrabar pristup gostujućeg tima od prvog minuta, stvorili su fudbaleri Budućnosti u uvodnih petnaestak minuta par prilika pred golom rivala, ali iste nisu uspeli da realizuju.

Bili su gosti bolji u tim trenucima, ali ih je onda poremetio dosuđen kazneni udarac u korist Njegoša. Siguran realizator penala bio je Uroš Bojović, 1:0 za domaći tim, to je ujedno bio i rezultat prvog dela igre.

Na samom startu drugog poluvremena gosti stižu do izjednačenja, Nenad Nađ je uputio loptu ka Luki Radeviću koji je rutinski smešta u mrežu domaćina, 1:1 u 46. minutu. 

Foto: FK Budućnost Savino Selo

Remi Njegoša i Budućnosti

Izjednačujući gol "preneo" je meč na sredinu terena, igralo se uglavnom između dva šesnaesterca, sa par poluprilika na obe strane, ali bez konkretne završnice. 

Gosti su izmenama pokušali da unesu svežinu u svoju igru i da dođu do povoljnijeg rezultata po njih, ali u tome nisu uspeli. Borbena utakmica završena je remijem, glavni sudija Ždrnja je tokom 90 minuta pokazao osam žutih kartona, po četiri na obe strane.

Njegoš (Lovćenac) - Budućnost (Savino Selo) 1:1 (1:0)

Njegoš: Marović (od 19' Kaluđerović), Dašić, Savanović, Dabanović, Kaluđerović, Nikić, Vujović, Perazić, Bojović (od 70' Đukanović), Novaković, Kosović

Budućnost: Jorgić, Dr. Pavlović, Du. Pavlović, S. Pavlović, Radević (od 81' Jovović), Đuričić (od 46' Nađ), Pavličević (od 76' Dragojević), Pavićević, Grubačić, Jokić (od 64' Paroški), Vulević (od 64' Budić) 

U sledećem kolu u Savino Selo stiže ekipa Tavankuta, dok sastav sa Lovćenca ide na noge prvoplasiranoj Iskri iz Kucure.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading