FINIŠ DELO KRASI: Četiri komada kao najava uspešne serije - Garevina gleda ka vrhu tabele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.11.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumf za početak uspešne serije.

FINIŠ DELO KRASI: Četiri komada kao najava uspešne serije - Garevina gleda ka vrhu tabele!

Foto: FK Garevina

Fudbaleri Garevine u okviru 13. runde Druge rasinske okružne lige, ubedljivo su na svom terenu savladali ekipu Poljoprivrednika iz Počekovine, a svi u klubu se nadaju da će navedeni trijumf predstavljati samo prvi korak ka uspešnom nizu u samom finišu jesenjeg dela sezone.

 

Od samog starta domaćin je zagospodario terenom i u takvom odnosu snaga na zelenom tepihu, stigao je do prednosti u 19. minutu susreta. Nepropisno je u šesnaestercu gostiju zaustavljen Vojkan Petrović, a isti igrač je bio i precizan sa bele tačke.

Samo dva minuta kasnije domaćin duplira prednost. Darko Karajović je oprobao udarac sa tridesetak metara i lopta je na iznenađenje svih prisutnih na terenu završila u "maloj mreži".

Nakon drugog primljenog pogotka pokušali su i gosti da priprete. Imali su dve izgledne prilike koje je čuvar mreže Živković uspeo da zaustavi, ali je u 36. minutu ipak morao da kapitulira. Nakon nesporazuma u defanzivnoj liniji domaćina, Stefan Lazarević je uneo rezultatsku neizvesnost. 

U nastavku meča još konkretnija igra domaćeg sastava krunisana je sa dva nova pogotka, a u strelce su se upisali Milan Kaplarević u 61. i svojim drugim pogotkom Vojkan Petrović u poslednjim trenucima susreta.

Foto: FK Garevina

Trijumfa za početak uspešne serije

 

- Druga rasinska okružna liga, 13. kolo:

Garevina (Garevina) - Poljoprivrednik (Počekovina) 4:1 (2:1)

Strelci: V. Petrović 19`(11.m), 89`, D. Karajović 21`, M. Kaplarević 61`; S. Lazarević 36`

Stadion: u Garevini

Fudbaleri Garevine su pobedom nad sastavom iz Počekovine stigli do šestog ovosezonskog trijumfa i sada se nalaze na osmoj poziciji Druge rasinske okružna lige. U narednom kolu očekuje ih teško gostovanje u Zlatarima ekipi Jezera 2017.

Sa druge strane, Poljoprivrednik će u Počekovini dočekati Mladost iz Donjeg Katuna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading