JESENJA POLUSEZONA JE USPEŠNO OKONČANA: Lagana trojka - ekipa iz Desimirovaca protutnjala kroz Kragujevac! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.11.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku šampiona od njih će se očekivati zapaženiji rezultati.

JESENJA POLUSEZONA JE USPEŠNO OKONČANA: Lagana trojka - ekipa iz Desimirovaca protutnjala kroz Kragujevac! (VIDEO)

Foto: FK Sloga 1934 Desimirovac

Fudbaleri Sloge 1934 iz Desimirovca tokom meseca oktobra zapali su rezultatsku krizu i u tri prvenstvena meča zabeležili su svega jedan bod što je uticalo i na plasman na tabeli Druge lige Kragujevca.

 

Međutim, sam finiš jesenjeg dela sezone doneo je prvo trijumf nad Jadranom, a zatim i nad kragujevačkim Apolonom 4 i igrački i stručno rukovodstvo sportskog kolektiva iz Desimirovaca, na zimsku pauzu odlazi zadovoljno postignutim u prvom delu šampionata.

Sportski kolektiv iz Desimirovaca je na gostovanju Apolonu 4 ostvario ubedljiv trijumf rezultatom 3:0, a meč je obeležio Aleksandar Kukalj fantastičnim golom iz slobodnog udarca.

 

 

- Druga liga Kragujevca, 11. kolo:

Apolon 4 (Kragujevac) - Sloga 1934 (Desimirovci) 0:3

Ovim trijumfom ekipa Sloge 1934 je prvi deo sezone okončala na šestoj poziciji na tabeli sa skorom od pet pobeda, dva remija i četiri poraza i ukupno 17 osvojenih bodova.

U narednoj polusezoni očekuju se još bolja izdanja ekipe iz Desimirovaca posebno kada se zna da će klub u 2024. godini proslaviti veliki jubilej, devet decenija postojanja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading