NAŠ KRAJ, NAŠA PRAVILA: Kragujevački klub predstavio novu garnituru sportske opreme - na ovakvim dresovima bi im mnogi mogli da pozavide! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.11.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao da su sišli sa modne piste...

NAŠ KRAJ, NAŠA PRAVILA: Kragujevački klub predstavio novu garnituru sportske opreme - na ovakvim dresovima bi im mnogi mogli da pozavide! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sušica1929

Fudbaleri kragujevački Sušice 1929 iz dana u dan napreduju na svim nivoima. Kada je reč o takmičenju u okviru Treće lige Kragujevca, nalaze su pri vrhu tabele sa jasnim ciljem da tokom proleća napadnu i šampionski pehar, ali uz navedeno mnogo pažnje se polaže i vizuelnom identitetu.

 

Prethodnog vikenda Sušica 1929 je na svom terenu remizirala sa ekipom Kremenca iz Rogojevca rezultatom 1:1, a navedeni derbi susret bio je i iskorišćen kako bi klub predstavio novu garnituru sportske opreme u kojoj će nastupati u narednom periodu.

Prednja i zadnja strana dresa ima elemente aerodromskih zgrada i popularnog aviona čime se istakla povezanost samog naselja Aerodrom i kluba, dok je sa gornje strane na zadnjem delu dresa ispisano "Naš kraj, naša pravila", slogan koji godinama unazad karakteriše klub.

 

Pored navedenih dresova, klub je javnosti predstavio i golmansku garnituru sportske opreme na kojima su izražene aerodromske zgrade kao i sam avion, ali i već pominjani natpis: "Naš kraj, naša pravila".

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Sušice 1929 narednog vikenda gostuje Borcu 1935 u Maršićima nakon čega se spušta zaveda na prvi deo šampionata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading