PETRIJEVCI POKAZALI KARAKTER: Mladi Bosnić postaje lider na terenu!

Autor:

Sport

07.11.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savladan je Šumadinac iz Binovca.

PETRIJEVCI POKAZALI KARAKTER: Mladi Bosnić postaje lider na terenu!

Foto: FK Petrijevac Petrijevo

U okviru osmog kola Druge gradske lige Smederevo ekipa Petrijevca ugostila je sastav Šumadinca iz Binovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe druge pozicije i 13. osvojenih bodova, dok su gosti bili na šest bodova, što je bilo dovoljno za deobu petog mesta.

Republika

Po velikom pljusku i jakom vetru odigran je duel dva tima iz komšiluka. Domaći tim je krenuo snažno, napadački od prvog minuta, što je rezultiralo sa dva zicera pred golom Šumadinca, ali isti nisu realizovani.

Na isteku 23. minuta Mihajlo Zlatković pogodio je za vođstvo Petrijevca od 1:0. Samo par minuta kasnije strelac prvog gola za domaćina ovoga puta bio je u ulozi asistenta, dok je loptu u mrežu smestio Branko Bosnić, 2:0.

Gosti su pokušavali da do odlaska na odmor ublaže zaostatak, ali im to nije polazilo za rukom. Drugo poluvreme počelo je inicijativom Šumadinca, čiji fudbaleri su krenuli da pritiskaju rivala po celom terenu.

Republika

Foto: FK Petrijevac Petrijevo

Nova tri boda za Petrijevac

U 70. minutu nakon kornera Dragan Stepanović smanjuje zaostatak svog tima na 2:1. Ubrzo su gosti imali šansu za izjednačenje, ali je Pirić odličnom intervencijom sačuvao svoju mrežu. 

Uspeli su domaći da odbiju nalete rivala, i u 78. minutu nakon udarca Bosnića, lopta završava u mreži golmana Mijailovića, 3:1. Pred sam kraj susreta Petrović dodaje loptu upravo do Bosnića koji postavlja konačnih 4:1. 

Petrijevac (Petrijevo) - Šumadinac (Binovac) 4:1 (2:0)

Petrijevac: Pirić, Kostić, Alabašoski (od 64' J. Stošić), Jovanović, Janković, Ivković, Petrović, Bosnić, Zlatković (od 85' Kljačić), Kuzmanović, M. Stošić

Šumadinac: A. Mijailović, M. Mijailović, Joksimović (od 74' M. Dimitrijević), Đorđević, V. Dimitrijević, S. Antić, Stepanović, Adamović, Đukić, A. Antić, Ilić

U sledećem kolu Šumadinac dočekuje OFK Slaviju, dok Petrijevac ide na noge Omladincu iz Seone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading