OVO NI HIČKOK NE BI REŽIRAO: Devet golova i preokret Crnče koji je blago rečeno NEVEROVATAN!

Autor:

Sport

06.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč koji je prevazišao rang takmičenja u kojem se odigrao.

OVO NI HIČKOK NE BI REŽIRAO: Devet golova i preokret Crnče koji je blago rečeno NEVEROVATAN!

Foto: FK Crnča

U okviru osmog kola Opštinske lige Ljubovija ekipa Sloge (Donja Bukovica) ugostila je sastav Crnče. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa drugog mesta na tabeli i osam osvojenih bodova, dok su gosti sa tri boda manje držali petu poziciju u ligi.

Republika

Otvorena, napadačka igra od prvog minuta, šanse na obe strane, ali su tokom prvih 45 minuta konkretniji i uspešniji na polovini rivala bili domaći fudbaleri. Sloga je na desetominutni odmor otišla sa prednošću od 3:0, strelci za tim iz Donje Bukovice bili su Nedeljković i dva puta Đorđić.

Na startu drugog poluvremena trener gostiju, Purtić na teren šalje Neškovića, i to se ispostavilo kao odličan potez. Ređaju se opet prilike na obe strane, ali ovoga puta su fudbaleri Crnče bili skoncentrisaniji u završnici napada. Nakon kornera Kojić smanjuje rezultat na 3:1.

Prvi pogodak u mreži domaćina motivisao je goste, ubrzo je odličnu akciju Crnče golom krunisao Miloš Veselinović, 3:2. Nije se dugo čekalo za izjednačenje, "sa kreča" Nikolić je vratio meč na početak, 3:3.

Republika

Foto: FK Crnča

Penal za goste

Do potpunog preokreta gosti stižu nakon konfuzije u odbrani domaćih, tamo se najbolje snašao Veselinović, 4:3 za ekipu Crnče, veliko slavlje gostujućeg tima.

Nakon tri gola prednosti, domaći su stigli do jednog gola zaostatka, što je prestavljao "šamar" za sve fudbalere Sloge, koji su uspeli da se probude i da nakon loše postavljene odbrane stignu do 4:4. 

Kada su mnog mislili da će "iks" biti konačan ishod meča, na scenu stupa Miloš Veselinović koji svojim trećim golom rešava pitanje pobednika, vodi Crnča 5:4 u 92. minutu, het-trik fudbalera gostujućeg tima. 

Sloga (Donja Bukovica) - Crnča 4:5 (3:0)

Sloga: Jeremić, F. Petrović, Lazić, M. Petrović, Momić, A. Petrović, S. Petrović, Jakovljević, Davidović, Jovanović

Na klupi: Spasojević, Vujković, Gligorić

Crnča: Filipović, Lazić, Nikolić, Lukić, Veselinović, Božić, V. Panović, Radovanović, Protić, Ristanović

Na klupi: Purtić, Jevtić, Brkić, N. Panović

Ovim trijumfom ekipa Crnče je stigla do šest osvojenih bodova i sada se nalazi na deobi treće pozicije na tabeli, dok su fudbaleri Sloge i dalje na drugom mestu, ali je sada zaostatak za liderom osam bodova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading