KRIZA TIMA IZ DONJEG DOBRIĆA JE NASTAVLJENA: Fudbaleri Granita su bez većih problema savladali Mladost!

Autor:

Sport

05.11.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogodak Stankovića iz slobodnog udarca je obeležio ovaj susret.

KRIZA TIMA IZ DONJEG DOBRIĆA JE NASTAVLJENA: Fudbaleri Granita su bez većih problema savladali Mladost!

Foto: FK Granit Radalj

U okviru osmog kola Opštinske lige Loznica (grupa A) ekipa Granita (Radalj) ugostila je sastav Mladosti iz Donjeg Dobrića. Domaći tim je u ovaj duel ušao sa četvrte pozicije i 11 osvojenih bodova, dok su gosti sa sedam bodova više bili na deobi drugog mesta u ligi.

Republika

Klasično ispitivanja snaga se na ovom duelu odužilo, tokom prvih 45 minuta malobrojna publika je imala priliku da vidi izjednačenu igru, sa par poluprilika na obe strane. Posed lopte je bio ravnomerno podeljen, udarci koji su ušli prema golu su golmani bez problema ukrotili. 

Na kraju prvog poluvremena u sudijskog beležnici su bila upisana samo tri žuta kartona, sva tri u koloni domaćeg tima. Drugi deo meča počeo je bez promena u oba sastava. 

Drugo poluvreme otvaraju bolje domaći fudbaleri, i nakon šest minuta igre stižu do vođstva. Odličnu loptu iz slobodnog udarca uputio je Ognjan Stanković, ista je završila iza leđa golmana Pajića, 1:0 za Granit. 

Od tog trenutka je sve prštalo na terenu, velika borba rezultirala je da se dosta puta oglašava sudija Burmazović, gde su iz prekida oba tima pokušavala da kreiraju izglednu priliku pred olom rivala.

Mogli su domaći fudbaleri ubrzo do dupliranja prednosti, Radovanović je izašao sam ispred golmana Pajića, ali je čuvar mreže Mladosti bio uspešniji u tom duelu. 

Izmenama su gosti pokušali da unesu svežinu u svoju igru, ali im to nije pošlo za rukom. Na isteku 89. minuta Luka Nestorović je odlično primio loptu u kaznenom prostoru rivala, zatim se okrenuo i uputio je ka golu, ista je završila u mreži golmana Mladosti, 2:0. 

Granit (Radalj) - Mladost (Donji Dobrić) 2:0 (0:0)

Granit: Jokić, Kojić, Petković, Krsmanović, Marković, Bjelica (od 90' Zeljić), Zarić (od 92' Jokić), Stanković (od 90' Jezdimirović), Radovanović, Nestorović (od 92' Mišić), Petrović (od 86' Erić)

Mladost: Pajić, K. Isaković (od 62' L. Isaković), Ćosić, Simeunović, Đurić, I. Isaković, Pavlović (od 55' Kovačević), M. Isaković (od 86' Aleksić), Mijailović, Kovačević, Lučić

U sledećem kolu Mladost dočekuje aktuelnog lidera na tabeli, sastav Vuka iz Tršića, dok Granit gostuje ekipi Krajišnika.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading