KABEL SE VRAĆA U TRKU ZA PRVO MESTO: Bitan trijumf nad Borcem iz Šajkaša za nastavak šampionskih ambicija! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

05.11.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo poluvreme bilo je dovoljno domaćinu za tri boda.

KABEL SE VRAĆA U TRKU ZA PRVO MESTO: Bitan trijumf nad Borcem iz Šajkaša za nastavak šampionskih ambicija! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

U okviru 13. kola Srpske lige Vojvodina ekipa Kabela ugostila je sastav Borca iz Šajkaša, domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije i 20 osvojenih bodova, dok su gosti bili na deobi 13. pozicije sa isto toliko bodova.

Republika

Domaći tim je vezao tri remija u ligi, i time se udaljio iz borbe za sam vrh tabele, pa je trijumf bio imperativ u ovom susretu, i sa takvim razmišljanjem su fudbaleri Kabela ušli u utakmicu.

Na isteku 21. minuta Luka Milisavljević uspeva da pošalje loptu iza leđa golmanu Petroviću, 1:0 za Kabel. Prvigol na meču dodatno je motivisao domaće igrače da nastave sa još većom ofanzivnom, i to im se isplatilo do odlaska na odmor.

Aleksa Batos u 35. minutu postiže gol za 2:0, to je ujedno bio i rezultat prvog dela meča. Za vreme pauze trener Borca je izvršio tri promene u svom sastavu. 

Pokušali su gosti da se jednim pogotkom vrate u utakmicu, u uvodnih 15 minuta su bili ravnopravni rival domaćinu, ali je situacija koja se odigrala na isteku 61. minuta u velikoj meri uticala na dalji tok meča. Dušan Kovanušić dobio je direktan crveni karton zbog nasilnog ponašanja, Borac ostaje sa 10 fudbalera u polju. 

Od tog trenutka lopta je bila više u posedu domaćina, koji je zbog brojčane nadmoći imao priliku da mirno privede meč kraju, što je na kraju i uspeo.

Kabel - Borac (Šajkaš) 2:0 (2:0)

Kabel: Bogunović, Marjanović, Batos, Novaković, Serdar, Petrović, Apostolovski, Vujošević (od 74' Inđić), Milisavljević, Maksimović (od 56' Glišović), Jelić

Borac: Petrović, Devušić, Paroški (od 46' Dobrin), Aćimović, Mirković, Maksimović (od 46' Panović), Grgić, Malešević, Kovanušić, Bugarin, Radinović (od 46' Pjošta) 

Ovim trijumfom Kabel je napredovao za jedno mesto na tabeli i tako je održao priključak za vodećim timovima u ligi. U sledećem kolu ekipa iz Novog Sada igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Tise iz Adorjana, dok Borac dočekuje Jedinstvo iz Stare Pazove.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading