BITAN TRIJUMF SASTAVA B 2000: Tim iz Belosavca je ispraćen sa pet golova u mreži!

Autor:

Sport

05.11.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija svih domaćih fudbalera.

BITAN TRIJUMF SASTAVA B 2000: Tim iz Belosavca je ispraćen sa pet golova u mreži!

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

U okviru desetog kola Šumadijske lige Sever ekipa B 2000 ugostila je sastav BSK-a (Belosavci), domaći tim je u ovaj meč ušao sa 15 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu pete pozicije na tabeli, dok su gosti sa jednim bodom manje držali sedmo mesto.

Republika

Odlična partija domaćina od samog starta, posle samo tri minuta igre spektakularan pogodak mladog Bogdana Subotića, koji je uspeo da lobuje golmana rivala sa nekih 30-tak metara, 1:0 za B 2000. 

Par minuta kasnije gosti kažnjavaju grešku mladog Radisavljevića, 1:1 na isteku osmog minuta. Nije radost fudbalera BSK-a trajala, nakon prodora Blagojevića po levoj strani, sa nekih 25 metara udarac fudbalera B 2000 završava iza leđa golmana, 2:1.

Nastavili su domaći sa ofanzivnim naletima i do kraja poluvremena su uspeli još jednom da promene rezultata utakmice. Nemanja Milićević je primio loptu, i istu je iz okreta uputio u mrežu rivala, 3:1. 

Za vreme pauze izvršena je jedna izmena u redovima domaćina, dok su gosti igrali sa startnih 11, jer su na ovaj meč došli sa "knap" sastavom. Pitanje pobednika u velikoj meri rešeno je kada je BSK zbog drugog žutog, odnosno crvenog kartona Vladimiru Petroviću, ostao sa deset igrača u polju. Samo tri minuta kasnije nakon kornera veteran Nenad Radojković postiže gol za 4:1.

Pred sam kraj utakmice fantastičnu asistenciju Milićevića iskoristio je mladi Subotić za ispostaviće se konačnih 5:1 u korist ekipe B 2000.

B 2000 - BSK (Belosavci) 5:1 (3:1)

B 2000: Radisavljević, Teofanović, Blagojević (od 65' Z. Subotić), Simonović, Arsić, Marković, B. Subotić, Ni. Milićević, Popović (od 46' Radojkić), Ne. Milićević, Točilovac

BSK: Jakovljević, Ranisavljević, Dimitrijević, Veljković, Andrić, Petrović, Ristić, Todorović, Milićević, Vasić, Milovanović 

U sledećem kolu BSK dočekuje Šamot iz Aranđelovca, dok sastav B 2000 gostuje ekipi Gorski Car (Garaši).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading