MEROŠINCI U ODLIČNOJ FORMI: Totalna ofanziva Sloge rezultirala je sa četiri gola u njihovoj mreži!

Autor:

Sport

05.11.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast igračima na prikazanoj otvorenoj i napadačkoj igri tokom celog meča.

MEROŠINCI U ODLIČNOJ FORMI: Totalna ofanziva Sloge rezultirala je sa četiri gola u njihovoj mreži!

Foto: FK Rad Merošina

U okviru 14. kola Nišavske okružne lige Sloga iz Kormana ugostila je sastav Rada iz Merošine, bio je ovo jedini duel zakazan za subotu u okviru ovog takmičarskog vikenda. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 13. pozicije i osam osvojenih bodova, dok su gosti bili na sedmom mestu sa 12 bodova više. 

Republika

Otvorena igra od prvog minuta viđena je na obe strane, igralo se "na gol više", smenjivali su se napadi, ali su gosti bili uspešniji u realizaciji istih. Na isteku 19. minuta nakon kornera Bojana Ibrića na prvoj stativi se dobro snalazi Nikola Antić, 1:0 za Rad.

Pogodak gostiju nije promenio način igre domaćina, ali se isto tako i fudbaleri tima iz Merošine nisu povukli, već su i dalje ugrožavali gol rivala. Do isteka 45 minuta igre bilo je novih šansi na obe strane, ali do promene rezultata nije došlo.

Drugi deo meča počeo je sa dve izmene u redovima Sloge, što je dovelo do totalne ofanzive domaćina ka golu rivala. Podigli su fudbaleri tima iz Kormana linije visoko, u par situacija su ugrožavali golmana Mitića, ali je odbrana bila na visini zadatka. 

Republika

Foto: FK Rad Merošina

Kolektiv Rada

Svesno su gosti prepustili inicijativu rivalu, mogla je to Sloga da kazni, ali su ipak odličnom postavkom fudbaleri Rada uspevali da odbiju sve nalete rivala, a onda za tri minuta rešili pitanje pobednika.

Nakon greške odbrane lopta stiže do Darka Mitića koji se brzo oslobodio svog čuvara, nakon čega je postigao gol za 2:0, igrao se 77. minut. Samo par trenutaka kasnije, kontranapad Rada, Jovanović sa boka pronalazi Marka Vučkovića koji pogađa za 3:0. 

Pred sam kraj meča, ubačena lopta sa strane, najbolje se u kaznenom prostoru Sloge snalazi rezervista Milan Milosavljević, za konačnih 4:0 u korist Rada. 

Sloga (Korman) - Rad 1974 (Merošina) 0:4 (0:1)

Sloga: Nedeljković, Stojiljković, Stojković, M. Anđelković, Đorđević, Radojković, Ilić (od 46' Branković), Vojinović, Mihajlović (od 46' A. Anđelković), Rajković, Babić

Rad: Đ. Mitić, V. Dinić, Antić (od 65' Milosavljević), Todorović, D. Dinić, A. Ilić (od 80' Todorović), D. Mitić, I. Ilić (od 65' Stanimirović), Vučković, Jovanović, Ibrić  

U sledećem kolu tim iz Merošine je slobodan, dok će sastav Sloge gostovati Toplici iz Šarlinca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading