NOVOBEOGRAĐANIMA NIJE PRIJAO IZLET NA ADI: Dva važna boda otišla su u nepovrat! Borba za titulu ostaje samo san?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.11.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije imalo mnogo toga da se vidi.

NOVOBEOGRAĐANIMA NIJE PRIJAO IZLET NA ADI: Dva važna boda otišla su u nepovrat! Borba za titulu ostaje samo san?

Foto: FK Ušće Novi Beograd

Fudbaleri novobeogradskog Ušća predstavljaju svakako najprijatnije iznenađenje ovosezonskog takmičenja u okviru Srpske lige Beograd. ekipa trenera Vladimira Bulatovića do sada je u 12 prvenstvenih mečeva zabeležila osam pobeda, tri remija i jedan poraz i sa punim pravom konkuriše za najviši plasman.

 

Ipak, kada se tome malo ko nadao, Novobeograđani su poklekli i u duelu protiv ekipe kojoj predstoji grčevita borba za opstanak, ispustili dva važna boda.

Ušće je u okviru 13. runde beogradske grupe srpskoligaškog karavana gostovalo na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji gde se sastalo sa Torlakom iz Kumodraža.

Prvu priliku imali su gosti u 19. minutu, ali je golman David Šefik dobro intervenisao. Tri minuta kasnije pripretio je i domaći sastav, ali lopta pogađa spoljni deo mreže, nakon čega na "beogradskom moru" nastaje prava fudbalska uspavanka.

Gosti sa stadiona pokraj novobeogradske Hale sportova "Ranko Žeravica" u drugom poluvremenu kreću daleko angažovanije ka mreži Šefika. Već u trećem minutu nastavka susreta Jović ne koristi izglednu priliku, a u 57. minutu meča viđen je i najlepši potez. Sjajno je Matija Maskimović uhvatio makazice, ali je prečka bila saveznik gostiju.

"Bacili su gosti sve karte u napad" i do poslednjeg zvižduka sudije Darka Jeknića pokušavali su da stignu do toliko željenog gola, ali je u samom fiiđu domaćin mogao da stigne do prvorazredne senzacije. Samo šest minuta pre kraja susreta brzu akciju domaćina nije uspeo pogotkom da okonča Stefan Marković.

Foto: FK Ušće Novi Beograd

Novobeograđani prosuli dva boda na Adi

 

- Srpska liga Beograd, 13. kolo:

Torlak (Kumodraž) - Ušće (Novi Beograd) 0:0

Stadion: Igralište FSB na Adi Ciganliji

Gledalaca: 50

Sudija Darko Jeknić (Beograd)

Žuti kartoni: M. Čvorić, D. Jovančić, L. Rodić (Torlak); M. Ilić, F. Ristić (Ušće)

Torlak (Kumodraž): Šefik, Jovanović, Jovančić (Rodić), Milovanović, Pražić, Čvorić, Šalipur, Stojanović (Ranković), Maksimović (Milinović), Bajić (Janković), Marković.

Ušće (Novi Beograd): Vojvodić, Čolić (Miletić), Stevanović, Ilić, Trajković, Stevanović, Vujović (Govedarica), Blažić (Beković), Jović, Arsić, Ristić (Bakić).

U narednom kolu Ušće dočekuje dobanovačku Budućnost, dok že Torlak na krilima uspeha protiv Novobeograđana, pokušati da stigne do bodova na Carevoj ćupriji u duelu protiv BASK TEK-a.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading