RASPRODAJA BODOVA JE NASTAVLJENA: Od gotovog, veresija - crveno-beli u finišu meča ostali bez već upisanog trijumfa!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.11.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malobrojna publika nezadovoljna je napustila tribine stadiona.

RASPRODAJA BODOVA JE NASTAVLJENA: Od gotovog, veresija - crveno-beli u finišu meča ostali bez već upisanog trijumfa!

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Pristalice crveno-belih po ko zna koji put u aktuelnoj sezoni, nezadovoljne su napustile stadion u Vojislava Ilića, a činilo se da će ekipa Sinđelića drugim trijumfom u tri susreta pokazati da je izlaz iz rezultatske krize na vidiku.

 

Svega osamdesetak ljubitelja fudbala se okupilo na vračarskom stadionu i tokom prvog perioda igre moglo je da uživa u partiji momaka u crveno-beloj sportskoj opremi.

Domaćin je do prednosti stigao već u 11. minutu kada je mrežu golmana Đorđa Milovanovića zatresao Danilo Dragojlović, a vega 12 minuta kasnije Sinđelić preko Milana Kolarevića stiže do dupliranja prednosti.

Navedenim rezultatom otišlo se i na odmor i prisutni navijači su se nadali da će njihovi ljubimci kao pobednici izaći iz duela protiv surčinskog Jedinstva. Međutim, pravi košmar za njih je usledio u dugoj polovini nastavka susreta.

Prvo je u Luka Puzović u 60. minutu smanjio prednost i doneo nadu Jedinstvu da se sa Vračar može vratiti neporaženo, a navedeno se dogodilo osam minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Nenada Lakićevića kada je mrežu domaćeg sastava zatresao Marko Maksimović.

Republika

Foto: FK Sinđelić/Marko Spasojvić

Navijači ne mogu biti zadovoljni ostvarenim rezultatima

 

- Srpska liga Beograd, 13. kolo:

Sinđelić (Beograd) - Jedinstvo (Surčin) 2:2 (2:0)

Strelci: D. Dragojlović 11`, M. Kolarević 23`; L. Puzović 60`, M. Maksimović 82`

Stadion: FK Sinđelić

Gledalaca: 80

Sudija: Nenad Lakićević (Beograd)

Žuti kartoni: D. Milisavljević (Sinđelić); M. Živanović (Jedinstvo)

Sinđelić (Beograd): Marković, Ačanski (Katić), Radoičić, Obradović, Mladenović, Lazić, Kolarević, Milisavljević, Radlovački (Savić), Andrić, Dragojlović (Civrić). Trener: Milan Ćulum

Jedinstvo (Surčin): Milovanović, Živković, Mićić, Stanić (Dimitrijević), Maksimović, Mitrović, Sekulić, Puzović (Živanović), Broćeta, Bačanin (Ranković), Lepojević (Vranešević). Trener: Dejan Mitrović

Nakon duela protiv kluba iz Surčina, ekipa Sinđelića sa 12 osvojenih bodova zauzima 12. poziciju na tabeli beogradske grupe srpskoligaškog karavana, a u narednoj takmičarskoj rundi dočekuje zemunski Teleoptik.

Sa druge strane Jedinstvo iz Surčina ima pet bodova više u odnosu na vračarski klub i nalazi se u sredini tabele. U narednom kolu dočekuju Prvu Iskru iz Bariča.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading