SVI NA STADION: Sve je spremno za veliku proslavu - navijačka grupa obeležava godišnjicu postojanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.11.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svečana atmosfera vladaće na staroj Karaburmi.

SVI NA STADION: Sve je spremno za veliku proslavu - navijačka grupa obeležava godišnjicu postojanja!

Foto: Instsgram.com/ultrasgrupesrbijaa

Fudbaleri OFK Beograda nastavljaju svoj pohod ka navoj šampionskoj tituli i povratku na mesto koje im po svim parametrima pripada, a uz navedeno, predstojeći duel 15. runde Prve lige Srbije, imaće i svečarsku konotaciju.

 

U nedelju 5. novembra sa početkom od 13 časova na Omladinskom stadionu ekipa trenera Sime Krunića ugostiće šabačku Mačvu, a tom prilikom najvatrenije pristalice plavo-belih proslaviće i godinu postojanja jedne od najistaknutijih navijačih grupa kako u prestonici, tako i u čitavoj Srbiji.

Naime, "Plava unija" će upravo na meču protiv Šapčana obeležiti svoj 29. rođendan, a svi na staroj Karaburmi se nadaju da će veliki jubilej, tri decenije postojanja, naredne 2024. godine proslaviti kao superligaška ekipa, a možda se navedeno upravo i dogodi u duelu sa nekim od beogradski večitih rivala sa kojima su kroz istoriju neretko vodili i važne mečeva koji su odlučivali i o trofejima.

Foto: OFK Beograd

NAvijači OFK Beograda tokom nedavnog gostovanja u Leskovcu

 

- Prva liga Srbije, 15. kolo:

OFK Beograd (Beograd) - Mačva (Šabac)

Stadion: Omladinski stadion

Datum: Nedelja, 5. novembar

Početak: 13 časova

Da podsetimo, "romantičari" u ovom momentu ubedljivo drže lidersku poziciju na tabeli drugog stepena srpskog klupskog fudbala sa 12 bodova više u odnosu na najbliže pratioce Smederevo 1924 i Inđiju Toyo Tires i već sada mnogi smatraju da je pitanje jednog od dva direktna putnika u elitu, rešeno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading