MILOČAJAC SLAVIO PROTIV LIDERA U MRSAĆU: Trijumf je goste priključio u borbu za sam vrh tabele! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.11.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golmani na obe strane su bili posebno zapaženi.

MILOČAJAC SLAVIO PROTIV LIDERA U MRSAĆU: Trijumf je goste priključio u borbu za sam vrh tabele! (VIDEO)

Foto: FK Miločajac

U okviru 11. kola Raške okružne lige ekipa Morave iz Mrsaća ugostila je sastav Miločajca, domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe liderske pozicije (21 bod), dok su gosti sa 17 bodova bili na petom mestu u ligi. 

Republika

Komšijski derbi odigran je u pravoj fudbalskoj atmosferi, pred oko 200 navijača. Bolje su otvorili utakmicu gosti, i mogli su do vođstva u 16. minutu kada je dosuđen kazneni udarac sa 11 metara u njihovu korist. Miodragović je preuzeo odgovornost, ali je golman Morave, mladi Jerotijević uhvatio "živu" loptu.

 

 

Promašeni penal je malo uzdrmao goste, ali su ubrzo opet preuzeli inicijativu, mada se i domaćin odlično pokazao u tim momentima. Prva promena rezultata viđena je na isteku 40. minuta kada je nakon odbitka mladi Nenad Laković poslao loptu u mrežu, 1:0 za Miločajac. 

Drugi deo meča počeo je jednom izmenom u redovima domaćina, zaigrali su fudbaleri Morave dosta bolje u nastavku, pritiskali su rivala, ali su gosti organizovanom odbranom odolevali svim napadima. 

Republika

Foto: FK Miločajac

Detalj sa meča

U par situacija tokom drugog poluvremena istakao se mladi golman Miljan Đorđević, koji je odbranama održavao minimalnu prednost svog tima, i na kraju se ispostavilo da velike zasluge idu njemu za ova tri boda.

Bilo je šansi pred golom gostiju, ali nisu uspeli domaći da stignu do pogotka koji bi uneo dodatnu neizvesnost u sam meč. Velika borba po celom terenu tokom čitavog meča rezultirala je sa devet žutih kartona.

 

 

Morava (Mrsać) - Miločajac 0:1 (0:1)

Morava: Jerotijević (od 46' M. Kosovac), Rovinac, Lazarević (od 23' Mirosavić), Čolović (od 66' Mijailović), Baltić, Jablanović, Z. Pavlović, Ž. Kosovac, Radibratović (od 81' Simović), Arsenijević, L. Pavlović

Miločajac: Đorđević, Marinković, Šiljković, Gračanac, Danilović, Bulatović, Nikolić (od 80' Stojanović), Laković, Miodragović, A. Grujičić, Grujić (od 90' M. Grujičić)

U sledećem kolu Miločajac dočekuje Radnik sa Ušća, dok sastav Morave igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv ekipe OFK Progorelice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading