NAVIJAČI SU PREPOZNALI VAŽNOST MEČA: Sloga u odličnom raspoloženju ide na noge lideru u sledećem kolu!

Autor:

Sport

05.11.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Jovca ide kući bez bodova.

NAVIJAČI SU PREPOZNALI VAŽNOST MEČA: Sloga u odličnom raspoloženju ide na noge lideru u sledećem kolu!

Foto: FK Sloga Despotovac

U okviru 13. kola Zone Zapad ekipa Sloge iz Despotovca ugostila je sastav Mladosti iz Jovca, domaći tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije i 15 osvojenih bodova, dok su gosti sa četiri boda manje držali 13. mesto u ligi.

Republika

Odlično su domaći fudbaleri ušli u utakmicu, opsedali su gol rivala, bili su konkretniji na protivničkoj polovini, i u 18. minutu su uspeli da "otvore" Mladost. Miloš Vujčić je odličnim udarcem savladao golmana Radojkovića, 1:0 za Slogu.

Situacija na terenu se nije menjala, te su domaći na isteku pola sata igre duplirali svoju prednost, strelac drugog gola bio je Nemanja Ilić, 2:0. Uspeli su gosti pred sam odlazak na odmor da smanje zaostatak, "sa kreča" pogodio je Jovan Stević, 2:1. 

Drugo poluvreme obeležno je nešto lošijom igrom Sloge, gosti su dobili "svojih pet minuta", pokušavali su u par situacija da stignu do izjednačenja, ali je odbrana domaćina bila na visini zadatka.

Sredinom drugog dela meča ravnopravna igra na obe strane, trenutak koji je prelomio utakmicu odigrao se u 85. minutu kada nakon udarca Ilića i fenomenalne odbrane Radojkovića, na loptu natrčava fili Andrejić koji je smešta u mrežu, 3:1 za Slogu, erupcija oduševljenja na tribinama u Despotovcu. 

Pred sam kraj meča, na isteku 90. minuta gosti preko kornera i mladog rezerviste Veljka Marjanovića postižu gol za konačnih 3:2. 

Sloga (Despotovac) - Mladost (Jovac) 3:2 (2:1)

Sloga: Dragutinović, Milanović, Zdravković, Andrejić, Ljubisavljević, Branković, Ilić, Vujčić (od 76' Teodosijević), Radosavljević (od 85' Miletić), Milošević, Nikodijević

Mladost: Radojković, Marković, Mladenović, Jovanović (od 85' Marjanović), Anđelković, Savić, Todorović, Stević, Drljača (od 51' Manić), Đurić, Milojević

U sledećem kolu Sloga gostuje lideru na tabeli, Moravi iz Ćuprije, dok sastav Mladosti igra opet van svog terena, ovoga puta ide na noge Kušiljevu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading