TRILER UTAKMICA PRIPALA GOSTIMA IZ ARANĐELOVCA: Fudbaleri Stojnika imaju za čime da žale nakon duela sa liderom!

Autor:

Sport

05.11.2023

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završnica meča je bila posebno interesantna.

TRILER UTAKMICA PRIPALA GOSTIMA IZ ARANĐELOVCA: Fudbaleri Stojnika imaju za čime da žale nakon duela sa liderom!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru 12. kola Šumadijske okružne lige ekipa Šumadinca iz Stojnika ugostila je sastav OFK Aranđelovca 1979. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije i 17 osvojenih bodova, dok su gosti sa šest više bili lideri na tabeli.

Republika

Prvu ozbiljniju priliku na meču imali su domaći, nakon izgubljenje lopte i brze tranzicije udarac fudbalera Šumadinca je uspeo da ukroti Đorđe Jovetić. Velika tenzija bila je prisutna tokom uvodnih minuta, kartoni su "leteli" na obe strane.

Na isteku 27. minuta Mario Stojanović, fudbaler Šumadinca dobija drugi žuti karton, prvi je dobio pet minuta kasnije, i domaći ostaju sa deset igrača u polju. 

Do pred sam kraj prvog poluvremena razmenili su klubovi po jednu ozbiljnu priliku, a pred sam odlazak na odmor došlo je do promene rezultata. Izveo je Veličković prekid, lopta je stigla do Ivana Perića koji je mirno smešta u mrežu domaćina, 1:0 za Aranđelovac u 44. minutu. 

Domaći sastav i pored brojčanog deficita prvi preti u nastavku meča, zatim su gosti preuzeli posed, stvarali su iz istog prilike, ali je par promašaja bilo za kategoriju "verovati ili ne". Nizali su fudbaleri Aranđelovca šanse pred golom domaćina, ali iste nisu uspeli da realizuju. 

Na isteku 70. minuta Krstić probija po desnoj strani, loptu šalje u kazneni prostor nakon čega se ista "smešta" u gol Šumadinca, 2:0. Bili su na konopcima u tim trenucima domaći, gosti su napadali konstantno, ali nisu uspeli da postignu još koji gol.

Nespretna reakcija gostiju dovela je do penala za domaće, ali je centarfor Šumadinca loptu poslao visoko preko gola, ostaje 2:0 za OFK Aranđelovac. Do kraja meča šanse pred golom domaćina nisu realizovane, ali su gosti pred poslednji sudijski zvižduk uspeli da smanje na 2:1 preko Bojana Petrovića, što je bio i konačan rezultat. 

Šumadinac (Stojnik) - OFK Aranđelovac 1979 1:2 (0:1)

Šumadinac: Radisavljević, Lakićević (od 90' Pavlović), Stefanović, Đorđević, Ljeskovac (od 53' Obradović), Tolić, Petrović, Stojanović, Obradović, Šarčević (od 80' Jokić), Starčević

OFK Aranđelovac: Jovetić, Lalović, Milivojević (od 59' Dabić), Drndarević, Perić (od 90' Kulundžić), Krstić, Milivojević (od 76' Krunić), Veličković, Jovanović (do 46' Borikić), Ilić, Simonović 

Iz redova OFK Aranđelovca su nakon meča poručili:

- Pobeda za našeg dobro momka koji se lavovski bori, koji niže pobede u svojoj životnoj borbi kao i naša ekipa na terenu. Bravo Veljo, idemo zajedno do konačnog cilja. Igrači su potpisali dres sa Željom da se što pre vrati u normalne aktivnosti i vidimo ga na brdu. 

U sledećem kolu u Aranđelovac stiže ekipa Vinče iz Topole, dok sastav Šumadinca ide na noge ŽSK-u iz Žirovnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading