PLAVO-BELI SIGURNI NA SVOM TERENU: Hajduk je naneo tek drugi poraz ekipi iz Bajmoka ove sezone u ligi!

Autor:

Sport

05.11.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Disciplinovana partija svih fudbalera tima iz Stapara nagrađena trijumfom!

PLAVO-BELI SIGURNI NA SVOM TERENU: Hajduk je naneo tek drugi poraz ekipi iz Bajmoka ove sezone u ligi!

Foto: FK Hajduk Stapar

U okviru 13. kola Vojvođanske lige Sever ekipa Hajduka iz Stapara ugostila je sastav Radničkog 1905 iz Bajmoka. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa desetog mesta i 13 osvojenih bodova, dok su gosti sa deset bodova više držali četvrtu poziciju u ligi.

Republika

Vrlo borbena i otvorena utakmica viđena je u Staparu od prvog minuta, disciplinovana i požrtvovana igra domaćih fudbalera je rezultirala ranim pogotkom u mreži rivala. Na isteku 15. minuta Mančić je odradio gotovo ceo posao, loptu je prosledio do Filipa Kovačeva kome je preostao lakši deo posla, 1:0 za Hajduk. 

Nakon vođstva domaćina gosti preuzimaju ubrzo inicijativu, i stvaraju par odličnih šansi pred golom rivala, ali golman Rašeta i odbrana Hajduka odličnim intervencijama čuvaju prednost od jednog gola do odlaska na odmor. 

Drugi deo meča počeo je sa dve izmene u redovima Radničkog, opsedali su gol rivala fudbaleri tima iz Bajmoka od prvog minuta nastavka, ali je na isteku 58. minuta viđena nova promena rezultata, i korist domaćina. Nakon prodora Kucurskog i njegovog obaranja u kaznenom prostoru rivala, glavni sudija dosuđuje kazneni udarac sa 11 metara u korist Hajduka, siguran realizator istog bio je Nebojša Mančić, 2:0. 

Republika

Foto: FK Hajduk Stapar

Odlična partija domaćina

"Pali" su gosti nakon drugog pogotka, viđena je do kraja meča ravnopravna borba, uglavnom na sredini terena. Kako je vreme odmicalo linije Radničkog su bile sve više ka polovini rivala, i to su uspeli da kazne fudbaleri Hajduka.

Na isteku 93. minuta nakon istrčavanja i nespretne reakcije golmana Lebovića, lopta stiže do mladog Dušana Sretića koji je smešta u mrežu gostiju za ispostaviće se konačnih 3:0. 

Hajduk (Stapar) - Radnički 1905 (Bajmok) 3:0 (1:0)

Hajduk: Rašeta, Pekez, Lazić, Agbaba (od 82' Dujaković), Stojšić, Kucurski (od 73' Basarić), Jančić, Erdei, F. Kovačev (od 68' N. Kovačev), Sretić, Mančić

Radnički 1905: S. Lebović, D. Tosenberger, Kolak (od 46' Maravić), Stojanović (od 56' Milić (od 62' Kujundžić)), L. Lebović, Ljubojčić, Šimić (od 46' Babić), Vukelić, Marinković, Orčić, Petrović (od 62' F. Tosenberger)

Ovim rezultatom Hajduk je napredovao na deveto mesto na tabeli, dok je tim iz Bajmoka od ovog kola na šestoj poziciji. U sledećem kolu Radnički igra opet na gostovanju, ovoga puta Hercegovcu u Gajdobri, dok Hajduk ide na noge Obiliću iz Zmajeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading