ZEČEVIĆ JE PRONAŠAO DOBITNU KOMBINACIJU: Borac "melje" redom svoje protivnike!

Autor:

Sport

05.11.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naporan rad je urodio plodom.

ZEČEVIĆ JE PRONAŠAO DOBITNU KOMBINACIJU: Borac "melje" redom svoje protivnike!

Foto: FK Borac 46 Obrovac

U okviru 13. kola PFL-a Sombor ekipa Borca 46 iz Obrovca ugostila je sastav Budućnosti iz Mladenova. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 20 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za plasman na šesto mesto u ligi, dok su gosti sa dva boda manje bili na devetoj poziciji.

Republika

Opštinski derbi okupio je oko 200 navijača na stadionu u Obrovcu, viđen je jako zanimljiv meč, sa dosta duela i borbe na obe strane. 

Na isteku 17. minuta dosuđen je kazneni udarac za domaćina, isti je u pogodak pretvorio Mirko Gajić, 1:0 za Borac, ovo je Gajiću sedmi pogodak ove sezone. Najbliži promeni rezultata do odlaska na odmor bili su gosti, kada se nakon udarca fudbalera Budućnosti zatresla prečka golmana Đukića.

Tokom prvih 45 minuta sudija Ilinčić pokazao je pet žutih kartona, tri domaćim i dva gostujućim fudbalerima. U nastavak meča oba tima su ušla sa startnih 11, gosti su od prvog minuta krenuli sa ofanzivnim pristupom, kako bi stigli do izjedančenja. 

Kombinovali su u par navrata fudbaleri tima iz Mladenova na polovini domaćina, ali je čuvar mreže Đukić, zajedno sa odbrambenim igračima svoje ekipe uspešno zaustavio sve nalete rivala.

Nakon isteka sat vremena igre gostujući trener je odlučio da izvrši dve promene u sastavu svog tima, ali to nije donelo promenu rezultata tima iz Mladenova. Tokom drugog poluvremena publika je imala prilike da vidi još šest žutih kartona, ukupno ih je na ovom meču bilo 11.

Ostvarili su domaći fudbaleri pobedu, ovo je njihova treća u nizu, i to bez primljenog gola. Borac je ovim trijumfom prišao gornjem delu tabele, a cilj je svima već poznat, da se ekipa što bolje pozicionira pred odlazak na zimsku pauzu. 

Borac 46 (Obrovac) - Budućnost (Mladenovo) 1:0 (1:0)

Borac 46: Đukić, Milovac, Glamočanin, S. Kozomora, Vranac, Soldat, Beljin (od 85' Vulić), Gajić (od 93' Prole), M. Kozomora, Stanišić

Budućnost: Bojanić, Gajdobranski, Meseldžija, Kovačević (od 91' Bošnjak), Kopanja (od 82' Dukić), Balango, Bukvić (od 66' Sekulić), Jurčević (od 66' Marčeta), Zeljko, Kljajić, Rađenović

U sledećem kolu Budućnost dočekuje ekipu ČSK Pivare iz Čelareva, dok sastav Borca ide na noge Rusinu (Ruski Krstur).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading