REMI KOJI NE ZADOVOLJAVA APETITE OBA KLUBA: Sušica i Kremenac podelili bodove u derbiju kola!

Autor:

Sport

07.11.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao je meč da ode na obe strane, ali je na kraju ostao "iks" na snazi.

REMI KOJI NE ZADOVOLJAVA APETITE OBA KLUBA: Sušica i Kremenac podelili bodove u derbiju kola!

Foto: FK Sušica 1929

U okviru 12. kola Treće lige Kragujevca ekipa Sušice ugostila je sastav Kremenca iz Rogojevaca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije (21 osvojen bod), dok su gosti sa 26 bodova bili na deobi prvog mesta u ligi.

Republika

Domaći sastav je od prvog minuta ušao silno motivisan da stigne do vođstva, pokušavali su fudbaleri Sušice u par navrata, ali je defanzivna postavka Kremenca bila odlična, a tu se istakao i mladi golman Nikolić.

Čekali su gosti u niskom bloku svoju šansu iz kontranapada, i na isteku 11. minuta su uspeli da jednu brzu promenu poseda i tranziciju pretvore u pogodak. Prvi udarac uspeo je da odbije golman Joksić, ali je iz drugog pokušaja Nemanja Lazić smestio loptu u mrežu, 1:0 za ekipu iz Rogojevca.

Nastavili su domaći da pokušavaju da postignu svoj prvi gol, i ubrzo su uspeli u tome. Nakon dodavanja Nešića do Dimitrijevića, fudbaler Sušice je oboren u kaznenom prostoru, i sudija pokazuje na belu tačku.  Mladi Mateja Dimitrijević je "porazio" fudbalsko pravilo da igrač nad kojim je načinjen penal isti ne treba da izvodi, 1:1 na isteku 19. minuta. 

Republika

Foto: FK Sušica 1929

Remi u derbiju kola

Do odlaska na odmor uglavnom je viđena borba na sredini terena, sa par poluprilika na obe strane, ali su golmani ostali nesavladani. Drugi deo meča počeo je sa po dve izmene u oba tima.

Pripali su uvodni minuti nastavka domaćinu, u par navrata su velike probleme pravili fudbaleri Sušice odbrani Kremenca, ali nije bilo kvalitetnog završnog udarca ka golu Nikolića.

U 70. minutu nakon rasprave sa glavnim sudijom, Dimitrije Mikićević dobija prvo žuti, a zatim i direktan crveni karton, domaći ostaju sa deset fudbalera u polju. Uprkos brojčanom deficitu Sušica je i dalje htela da stigne do celog plena, ali je mladi čuvar mreže Kremenca sve udarce odbranio. 

Pred sam kraj meča Sušičani su mogli biti kažnjeni za promašaje na drugoj strani, ali je udarac gostujućeg fudbalera završio na gornjem okviru gola, te je rezultat nakon 90 minuta igre bio 1:1. 

Sušica 1929 - Kremenac (Rogojevac) 1:1 (1:1)

Sušica 1929: Joksić, Dimitrijević, Popović, Stamenković, Laušević (od 46' N. Tomić), Aritonović, Simić, Todorović, Mikićević, Radojević (od 46' I. Tomić), Nešić

Kremenac: Nikolić, Pavlović (od 46' Stevanović), Stepović, Trifunović (od 46' Vujadinović), Čolović, Petrović (od 82' Vasiljević), Nikolić, Lazić, Jovanović, Marković, Ivanović (od 90' Jakovljević)

U sledećem kolu, ujedno poslednjem za ovaj deo prvenstva, Kremenac dočekuje aktuelnog lidera na tabeli, sastav Arsenala 1930, dok ekipa Sušice ide na noge Borcu 1935 iz Maršića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading