DERBI OPŠTINE IRIG PRIPAO DOMAĆINU: Krušedolci pokazali da nisu zaboravili da igraju fudbal!

Autor:

Sport

07.11.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnički je ispraćen sa pet golova u mreži!

DERBI OPŠTINE IRIG PRIPAO DOMAĆINU: Krušedolci pokazali da nisu zaboravili da igraju fudbal!

Foto: FK Krušedol

U okviru 13. kola Sremske lige ekipa Krušedola ugostila je sastav Radničkog iz Iriga, domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednjeg mesta na tabeli, dok su gosti bili na 12. poziciji.

Republika

Sve čari derbija viđene su u duelu koji je odigran na stadionu u Krušedolu, golovi, kartoni, isključenja, publika nije zažalila što je došla na ovaj meč. Igrao se deseti minut kada je odbijenu loptu prihvatio Zdravko Klajić, sa nekih 20-ak metara raspalio je po opti, koja je od prečke završila u mreži, 1:0 za domaći tim.

Napadački pristup domaćina se nije promenio nakon vođstva, nakon auta Milenkovića, Katić šalje loptu na drugu stranu terena koju prihvata mladi Igor Gemeri, "niže" par protivničkih igrača i odličnim udarcem donosi prednost Krušedolu od 2:0 u 27. minutu. 

Nisu mogli da se sastave gosti, što su iskoristili domaći fudbaleri. Na isteku pola sata igre aut Radakovića, golman Marković loše interveniše, lopta stiže do Davora Kulje, 3:0 za Krušedol. Činilo se u tim momentima da Radnički nema ideju na terenu, ali je posle samo tri minuta Nikola Erkanović razornim udarcem smanjio na 3:1, to je ujedno bio i rezultat prvog dela utakmice.

Republika

Foto: FK Krušedol

Tribine u Krušedolu su bile solidno popunjene

Drugi deo meča domaći tim nastavlja sa igračem na golu, Novak Bagaš se nije osećao dobro, i za vreme pauze je odlučeno da njegovo mesto između stativa zauzme Darko Vasojević.

Na isteku 60. minuta zbog duplog žutog kartona na obe strane, ranije put svlačionice idu Milenko Karas, fudbaler Krušedola, i Srđan Drobac, koji nastupa u opremi Radničkog. 

Samo pet minuta kasnije, opet aut raspoloženog Radakovića, Kulja šalje loptu na drugu stranu, a tamo je rezervista Miroslav Pavkov smešta u mrežu, 4:1. Ubrzo nakon toga, kombinuju Kulja i Klajić, dok je egzekucija pripala Aleksandru Katiću, za ispostaviće se konačnih 5:1 u korist Krušedola. 

Do kraja meča beležimo šansu pred golom domaćina, koja spada u kategoriju stopostotnih, međutim istu nisu uspeli da realizuju na pravi način fudbaleri tima iz Irige, te je rezultat do poslednjeg sudijskog zvižduka ostao nepromenjen. 

Krušedol - Radnički (Irig) 5:1 (3:1)

Krušedol: Bagaš (od 46' Pavkov), Vasojević, Karas, Klajić, Katić, Gemeri, Radaković, Kulja, Marčetić, Hornjik, Milenković

Radnički: Marković, Potkonjak, Mitrović, Đevaljekaj, Drobac, Vidović, Bikić (od 46' Adamović), Vukmanović, Erkanović, Ćirić (od 46' Grujić), Bogdanov (od 62' Erkanović) 

U sledećem kolu Krušedol igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv LSK-a iz Laćarka, dok sastav Radničkog dočekuje Polet (Novi Karlovci).

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading