TIM IZ JAMENA JESENJI ŠAMPION: Velike planove ima sportski kolektiv Graničara za predstojeći period!

Autor:

Sport

07.11.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumf nad Borcem za veliko slavlje!

TIM IZ JAMENA JESENJI ŠAMPION: Velike planove ima sportski kolektiv Graničara za predstojeći period!

Foto: FK Graničar Jamena

Proteklog vikenda odigran je odloženi meč osmog kola Opštinske lige Šid u kojem je sastav Graničara iz Jamena ugostio ekipu Borca (Ilinci). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe prve pozicije na tabeli, dok su gosti sa šest osvojenih bodova bili na sedmom mestu.

Republika

Loši vremenski uslovi nisu sprečili domaće navijače da dođu i da podrže svoj tim na putu ka trijumfu, koji bi značio i zvanje jesenjeg prvaka.

Od prvog minuta su fudbaleri Graničara znali šta žele na terenu, nalazili su se u odličnoj formi, i cilj je bio da se što pre dođe do vodećeg pogotka, koji je stigao na isteku 36. minuta. Nenad Petrović savladao je golmana Milakara, 1:0 za tim iz Jamena.

Samo par minuta pred odlazak na odmor, u najgore vreme po gostujući tim opet se zatresla mreža Borca, Lazar Zarić je duplirao prednost Graničara, 2:0. 

Republika

Foto: FK Graničar Jamena

Jesenji prvaci

Drugi deo meča počeo je sa po jednom izmenom na obe strane, međutim situacija na terenu se nije u mnogome promenila. Diktirali su tempo domaći fudbaleri, stvarali su prilike i čekali si gol kojim bi u potpunosti prelomili utakmicu na svoju stranu.

Na isteku 65. minuta nakon udarca fudbalera Graničara, lopta se nesrećno od Pere Budumira odbija u mrežu svog tima, 3:0 za domaći sastav. Do poslednjeg sudijskog zvižduka bilo je prilika, ali nova promena rezultata nije viđena.

Graničar (Jamena) - Borac (Ilinci) 3:0 (2:0)

Graničar: Barjaktarević, Đurić, Jović, Petrović, Đokić, Gojić, L. Zarić, Janković, Rikić (od 63' Timarac), Popović (od 46' Večić), Ivković (od 63' Ž. Zarić)

Borac: Milakara, Sklenar, Jovanović, Budimir, Binder (od 46' J. Tomić), Sarap, Jovičić, Ursuz (od 70' Filipović), R. Tomić, Panić, Narandžić

Graničar je ovim trijumfom stigao do titule jesenjeg prvaka, i na zimski odmor ide sa tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca. Ovo je veliki uspeh za tim iz Jamena, imajući u vidu da se već duže vreme nalazi u aktuelnom rangu i da do sada nije imao prilike da se bori za sam vrh tabele.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading