KAPITENSKA PARTIJA NEMANJE JOVANOVA: Titel nakon preokreta savladao Tatru i vratio se u borbu za sam vrh tabele! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.11.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija svih domaćih fudbalera.

KAPITENSKA PARTIJA NEMANJE JOVANOVA: Titel nakon preokreta savladao Tatru i vratio se u borbu za sam vrh tabele! (VIDEO)

Foto: FK Titel

U okviru 13. kola Druge novosadske lige ekipa Titela ugostila je sastav Tatre iz Kisača. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe treće pozicije, dok su gosti bili na deobi osmog mesta u ligi.

Republika

I pored toga što su uslovi za igru bili nešto lošiji, zbog vetra i kiše, od prvog minuta sve je prštalo po terenu. Nakon greške u zadnjoj liniji domaćina, gosti već na isteku petog minuta stižu do vođstva, strelac za Tatru bio je Martin Makovnik, 1:0.

Uspeli su domaći da se brzo vrate u meč, Stojanović je na sredini terena oduzeo loptu gostima, dodao je do kapitena, Nemanje Jovanova, koji se izborio između tri igrača za šut, koji je završio u mreži golmana Munjaša, 1:1.

 

 

Bili su u tim trenucima bolji rival na terenu fudbaleri Titela, i ubrzo su stigli do potpunog preokreta i prvog vođstva na meču. Probio je po levoj strani mladi Stojan Jovanov, njegov centaršut iskoristio je njegov prezimenjak, nemanja, 2:1.

 

 

Tri gola u uvodnih 15 minuta obično prikažu pravu goleadu u nastavku, ali to ovoga puta nije bio slučaj, utakmica je nastavljena u mirnijem tempu, te do odlaska na odmor nije bilo nove promene rezultata. 

Na startu drugog poluvremena izvršena je jedna izmena u redovima Titela, i ona se isplatila već posle četiri minuta igre u nastavku utakmice. Stojanović je po drugi put bio u u lozi asistenta, dok je na dugu loptu dobro reagovao rezervista Ferenc Cetenji, koji rutinski pogađa za 3:1.

 

 

"Pali" su gosti, što su domaći mogli da iskoriste i da stignu i du ubedljivije prednosti, ali nisu uspeli da realizuju svoje šanse. Krenuli su fudbaleri Tatre u totalnu ofanzivu kako je vreme odmicalo, i na isteku 70. minuta preko Emila Ponažanjeca smanjuju zaostatak na 3:2. 

Primirili su igru domaći, pametno su igrali svaki napad na polovini rivala, ali nisu uspeli da budu efikasniji pred golom Munjaša, te je utakmice završena rezultatom 3:2 u korist Titela.

Titel - Tatra (Kisač) 3:2 (2:1)

Titel: Major, Đaković, Bulić (od 70' Smederevac), Anđelković, Stojanović, Paunić, M. Cetenji (od 46' F. Cetenji), S. jovanov (od 91' Vukov), N. jovanov (od 92' Pešti), Petrović, Jovanović

Tatra: Munjaš, Makovnik (od 85' Jabrih), Ponažanjec, Grek, Abelovski, Vuković, Drienjovski, Fabian (od 60' Branković), Bagonja (od 40' Ivkov), J. Ožvat, V. Ožvat

Ovim trijumfom sastav Titela je stigao do deobe drugog mesta an tabeli, dok je tim iz Kisača spao na devetu poziciju. U sledećem kolu fudbaleri Titela gostuju Stražilovu, dok Tatra dočekuje Borac sa Klise.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading