BEKUTA NEMA PARA NI ZA GORIVO! Popović otkrio detalje iz života pevačice nakon odlaska u PENZIJU!

Autor: M. K. V.

Zabava

25.10.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom emsije "Zvezde Granda" povela se polemika oko toga kako žive "Grandovi" penzioneri, direktor članove žirija savetovao kako da ostvare pravo na povlasticu za gradski prevoz, te da pod stare dane menjaju životne navike.

BEKUTA NEMA PARA NI ZA GORIVO! Popović otkrio detalje iz života pevačice nakon odlaska u PENZIJU!

Foto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda

Direktor "Granda" Saša Popović odavno se hvali kako ima dobru penziju, na čemu mu mnogi zavide, a sada se Ana Bekuta požalila da je od marta i ona penzionerka, međutim, za razliku od Popovića, ona će morati da bude spremna i na neka odricanja.

Foto: Republika.rs

Ana Bekuta je u martu ove godine otišla u penziju

Kako je istakla, poznata pevačica, ona će prvi put u životu da traži povlasticu za gradski prevoz po Beogradu. Na to ju je uputio Dragan Stojković Bosanac, koji je istakao da je, poput nje, a nasuprot Saši, koji, kako on smatra, i ne živi od penzije, takođe jedan sasvim običan penzioner. 

- Ja sam u penziji od marta, Bogu hvala. Mora Bosanac da mi objasni gde da nabavim tu karticu, gde se podnosi taj zahtev - rekla je Ana u emsiji "Zvezde Granda", gde svi sede u žiriju, a Popović ih je provocirao zbog toga što nemaju para ni za gorivo, predlažući da zajedno odu i naprave propusnicu za gradski prevoz i voze se po Beogradu besplatno.

- Može, ja se nikad nisam vozila beogradskim gradskim prevozom - odgovorila je Ana. 

Foto: Printscreen TV Prva

Dragan Stojković Bosanac ponosni je penzioner

Pošto Popović uživa da pecka Bosanca, on je i ovu temu iskoristio da ga prozove.

- Da li si uzeo besplatnu karticu za gradski prevoz?! Znam da imaš Mercedesa kocku koji troši 20 litara, pa ti se ne isplati da ga voziš po Beogradu - zadirkivao ga je Saša, ali je Bosanac spremno uzvratio na Popovićeve provokacije:

- Ja sam penzioner i dičim se svojom penzijom, ali podržavam sve intencije koje vladaju u ovoj zemlji. Imam u Srbiji svoju kartu po kojoj se vozim za džabe po Beogradu, a ti verovatno imaš hrvatsku. Lako je tebi kad ne živiš od penzije, sramoto jedna!

- Kako ne živim od penzije?! Penzija mi je najmilija stvar - dobacio je Saša.

- Lako je tebi kad imaš penziju 128.000 dinara - nastavio je Bosanac.

- Trenutno imam 102.00 dinara - otkrio je Popović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading