SAOBRAĆAJNA NEZGODA U PREŠEVU! U sudaru sa "fiatom" bicikliste TEŠKO POVREĐEN - odmah prevezen u bolnicu!

Autor:

Hronika

25.10.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća se dogodila juče, posle 18 časova, između putničkog vozila marke "Fiat" i električnog bicikla, u selu Bukurevac.

SAOBRAĆAJNA NEZGODA U PREŠEVU! U sudaru sa "fiatom" bicikliste TEŠKO POVREĐEN - odmah prevezen u bolnicu!

Foto: shutterstock

Policija

U selu Bukurevac, opština Preševo, došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je vozač električnog bicikla star 28 godina zadobio teške telesne povrede. Informaciju je potvrdila Policijska uprava Vranje.

Saobraćajna nesreća se dogodila juče, posle 18 časova, između putničkog vozila marke "Fiat" i električnog bicikla, u selu Bukurevac. Nesreća se dogodila na kolovozu, a vozač električnog bicikla je pao van puta, što je rezultiralo teškim povredama.

Povređeni vozač električnog bicikla je odmah prevezen u Zdravstveni centar u Vranju, gde mu je ukazana lekarska pomoć. Na osnovu informacija dostupnih u ovom trenutku, stanje povređenog vozača je ozbiljno i zahteva dalju medicinsku pažnju.

Po nalogu tužioca, saobraćajna policija je obavila uviđaj na mestu nesreće kako bi utvrdila okolnosti nesreće i razmatrala eventualne zakonske posledice za učesnike u nesreći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading