SAŠA POPOVIĆ UHVAĆEN U PREVARI: Koleginicu Suzane Jovanović strastveno poljubio u USTA!

Autor:

Zabava

22.10.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u emisiji, ovo niko nije mogao da očekuje!

SAŠA POPOVIĆ UHVAĆEN U PREVARI: Koleginicu Suzane Jovanović strastveno poljubio u USTA!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

U sinoćnoj emisiji Zvezde Granda došlo je do situacije koju nikad niko nije mogao da očekuje. Naime, Ana Bekuta i Saša Popović poljubili su se u usta. 

Dok je Anin kandidat slušao komentare žirija, Popović se umešao.

- Ana, nemoj molim te više da jedeš - poričio je Saša, a u tom trenutku se Bekuta okrenula prema njemu i strasno ga poljubila.

Ovo niko od žirija i publike nije mogao ni da zamisli da će se dogoditi, te su odmah krenuli da aplaudiraju Saši i Bekuti.

Podsetimo, sinoć je žučnu raspravu žirija prekinula Cecina digresija upućena Saši Popoviću.

- Sale, samo da ti kažem nešto. Ako si nas pozvao u ovaj žiri, moraš da znaš da je ovoj deci jako bitno to šta mi imamo da im kažemo, a ne da nas ovde sečeš kap neki kasapin. Mi treba da sedimo ovde kao mumije, a ti da se nad nama iživljavaš kako ti je volja - kazala je besno Ceca, a Popović se nadovezao:

- Posmatrao sam Svetlanu u prošlim emisijama kad sam davao panik taster Miliju i Bosancu, znaš kako se smejala. A kada je ona dobila panik taster, u stvari kad joj je isteklo vreme…. Pa ako ne možeš, Svetlana, za trideset sekundi nešto da kažeš, molim te idi kući!

Međutim, Ceca je u tom trenutku ustala i napustila studio.

Doviđenja, nikakav problem. Odoh ja, doviđenja, pa ne moraš dva puta da kažeš i onako je dosadno - odbrusila je pevačica.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ceca i Saša Popović svađa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading