SVI SE PITAJU GDE JE SAŠA POPOVIĆ: Suzana Jovanović stigla SAMA na Prijin koncert, pa priznala da VOLI Karleušine nove albume!

Autor:

Zabava

28.09.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Jovanović se večeras pojavila bez svog supruga u Štark Areni!

SVI SE PITAJU GDE JE SAŠA POPOVIĆ: Suzana Jovanović stigla SAMA na Prijin koncert, pa priznala da VOLI Karleušine nove albume!

Foto: republika.rs, ATA Images

Brojne poznate ličnosti došle su da podrže Aleksandru Prijović večeras, a među njima je i pevačica Suzana Jovanović, koja se u Štark Areni pojavila bez svog supruga Saše Popovića.

- Saša je u Opatiji, neće biti večeras tu. Tu sam ja, da predstavim i sebe i njega - rekla je Suzana, a zatim otkrila koja Aleksandrina pesma joj se najviše dopada:

Republika

Foto: republika.rs, ATA Images

Suzana Jovanović

- Omiljena pesma mi je "Dam, dam, dam", po ceo dan je slušam - rekla je pevačica za "Telegraf", pa otkrila da li joj se dopadaju novi albumi Jelene Karleuše:

- Sve mi se dopada - rekla je kroz smeh Jovanovićeva i zatim otišla od kamera.

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović

Saša je pred prvu epizodu nove sezone takmičenja "Zvezde Granda" otkrio da li se oseća zaslužnim za uspeh Aleksandre Prijović.

Naravno da se osećamo. Da nije bilo "Zvezda Granda" i "Grand" produkcije, ne bi bile tu. Prijovićka vrh, Milica fenomenalna, svi albumi su mi vrh. Sve će nastupati u "Areni", da ne kažu da "Zvezde Granda" ne prave solističke koncerte. Sad je njihovo vreme. Ne pravi se koncert preko noći. Treba da prođu godine. Jelena je uvek govorila: "Dobri su, ali niko nije napravio...". Eto, Prijovićka tri koncerta, Milica jedan, možda budu dva. Tea Tairović izašla iz "Zvezda Granda", a kakav je uspeh imala na Tašmajdanu. Sve tri su mi miljenice - poručio je Popovićn za Republiku pre nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading