IZJEDALI JE KOMPLEKSI, PA SE OPERISALA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI! Edita se ne zaustavlja s intervencijama, a ovakvu je pamte NAJVERNIJI FANOVI! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.10.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović zbog brojnih intervencija više ne liči na sebe, a ovako je izgledala pre istih.

IZJEDALI JE KOMPLEKSI, PA SE OPERISALA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI! Edita se ne zaustavlja s intervencijama, a ovakvu je pamte NAJVERNIJI FANOVI! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Instagram/editaaradinovic, facebook.com/printscreen

Pevačica Edita Aradinović nikada nije krila posete estetskom hirurgu, te je tako javnost tokom godina mogla da vidi brojne promene na njenom licu i telu.

Jednom prilikom ispričala je da je bila nezadovoljna sobom, dok se nije operisala.

Operisala je nos, grudi, jagodice, korigovala zube, uklonila mladež, a razlika je više nego očigledna.

- Pre operacije nosa, periodično sam bila zadovoljna. Ali nikad do kraja, ma i sada nekad nisam, ali to je do ličnog osećaja iznutra… Shvatiš s godinama. Ali da, preporučujem devojkama da urade to ako to osećaju i žele. Ja nisam imala veliki nos, imala sam kuku, bila sam kao Kapetan Kuka - napisala je jednom prilikom na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram/editaaradinovic, facebook.com/printscreen

 

 

Takođe, Edita je, na samom početku karijere, bila prepoznatljiva po mladežu iznad usne, kog se takođe "rešila" u međuvremenu, iako je mnogi i dan-danas po tome pamte.

Nije nepoznato da je pevačica odlučila da koriguje i svoje zube, pa je tako sredila razmak među kečevima, a neki od fanova smatraju da je Edita promenila lični opis i da sada liči na sve svoje koleginice, dok je pre intervencija imala lični pečat, koji je u ovom poslu posebno bitan.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 

Tokom poslednjeg gostovanja u emisiji "Amidži šou", Edita je izazvala burne reakcije, s obzirom da su njeni verni fanovi primetili razliku na njenom licu, pa su zaključili da pevačica više nema "končnicu" i da je ponovo posetila hirurga.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 

Takođe, ona je pored estetskih imala i operaciju glasnih žica i preponske kile:

- "Malo me hvata ‘prpa’, ne samo zbog operacije glasnih žica, nego i zbog toga što treba da operišem i preponsku kilu" - rekla je ona u lajvu na Instagramu jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading