ZBOG TUČE SA INDI IZGUBILA FILMSKU ULOGU! Edita žali što nije ostvarila želju iz detinjstva: Taj SKANDAL me je mnogo koštao!

Autor:

Zabava

17.10.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala da je zbog tuče sa sestrom izgubila mogućnost da radi na filmu!

ZBOG TUČE SA INDI IZGUBILA FILMSKU ULOGU! Edita žali što nije ostvarila želju iz detinjstva: Taj SKANDAL me je mnogo koštao!

Foto: ATA Images, ST/N. Pančić

Edita, Indi Aradinović

Pevačica Edita Aradinović je navodno izgubila filmsku ulogu nakon što je isplivao snimak njene tuče sa rođenom sestrom Indirom Aradinović Indi. Edita je u poslednjem momentu izbačena iz projekta, a prema jednoj njenoj izjavi, nimalo joj ovo nije lako palo.

- Taj skandal me je mnogo koštao. Zbog toga sam izgubila mogućnost da ostvarim jednu od svojih velikih želja iz detinjstva. Ali neću ništa da pričam o tome - rekla je Edita u podkastu "Ispod nule".

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Edita Aradinović

Sestre su u međuvremenu izgladile odnos, o čemu svedoči izjava njene sestre Indi.

- Mi smo rođene sestre, ali ne neprijatelji. Ništa loše ne mogu da kažem protiv nje. Mi nismo tako vaspitane, možemo da ne razgovaramo privatno, mi opet ne bismo pljuvale jedna po drugoj. To je vid nevaspitanja, to je iznad porodice. Rođenu sestru ne mogu da ogovaram, mogu da joj kažem u lice - izjavila je Indi nedavno za medije.

Republika

Foto: republika.rs

Indi Aradinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.republika.rs/tag/indira-aradinovic-indi/78071

Komentari (0)

Loading