EDITA PUKLA 100.000 EVRA NA ALBUM, PA SVE ŠKARTIRALA: Htela da iskopira Senidin fazon, ali joj je plan PROPAO, sve bacila u vodu

Autor: M. G.

Zabava

17.09.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aradinovićeva pukla ogroman novac na pesme, koje je odlučila da ne objavljuje jer ne prolaze kod publike, na nastupima traže da bude u fazonu koji je furala dok je bila u grupi Ministarke!

EDITA PUKLA 100.000 EVRA NA ALBUM, PA SVE ŠKARTIRALA: Htela da iskopira Senidin fazon, ali joj je plan PROPAO, sve bacila u vodu

Foto: ATA Images

Edita Aradinović

Bivša članica grupe "Ministarke", Edita Aradinović, koja je u jednom trenutku odlučila da gradi solo karijeru i to u potpuno drugačijem muzičkom pravcu, uložila je oko 100.000 evra u album, koji je, na kraju, odlučila da uopšte ne objavljuje. Naime, posle nekoliko singlova koje je snimila u trep i rep fazonu, pevačica je shvatila da je mnogo bolje prolazila s folk pesmama, pa je rešila da se vrati tom žanru.

- Edita je bukvalno bacila ceo jedan album koji je spremala u trep-rep fazonu. Nakon nekoliko singlova koje je izbacila, u želji da promeni muzički pravac i bude poput Senide i tog tipa pevača, skapirala je da ona u toj priči ne prolazi i da je publika mnogo bolje prihvata s fazonom koji je furala u Ministarkama. Odlučila je da se vrati tom žanru. Duet sa Saletom Tropikom "Baš smo uspeli", koji je nedavno objavila, upravo je korak ka tom povratku. I to joj je baš bio pun pogodak - priča izvor blizak Editi i dodaje:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Senidah i Edita

- Pošto je pukla s prethodnim singlovima, nije htela da eksperimentiše, pa da to doživi i s celim albumom. Jeste da je u njega uložila ogroman novac, ali je na vreme shvatila gde je ona mogla da uzme veće pare, tako da će opet da radi na takvoj vrsti muzike, s kojom bolje prolazi kod publike. Iako se njene pesme slušaju na muzičkim platformama, na terenu je potpuno drugačije. Mnogo više joj traže da peva one stare ili tuđe folk i pop hitove, nego rep. Jednostavno je doživljavaju na taj način, kao dok je bila u Ministarkama. Toga i treba da se drži.

Ovim povodom smo pokušali da stupimo u kontakt s pevačicom, međutim, do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Edita

Edita: Pre operacije glasnih žica sam zvučala kao batica

Nakon što je operisala glasne žice prošle godine, kada je, kako kaže, dobila potpuno novu boju glasa, pevačica je pričala i zašto je odlučila da menja muzički pravac.

- Volim da eksperimentišem i u životu i u muzici. To je deo mog karaktera! Sada imam potpuno novu boju glasa, novi identitet, preporodila sam se! Ranije sam zvučala doslovno kao batica - rekla je za medije posle operacije. 

Republika

Foto: ATA Images

Edita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading