UDAJE SE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ? Lepa voditeljka i Bogdan Srejović staju na ludi kamen, ona podelila srećne vesti (FOTO)

Autor:

Zabava

16.09.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović uživaju u ljubavi, a po svemu sudeći spremni su da odu korak dalje!

UDAJE SE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ? Lepa voditeljka i Bogdan Srejović staju na ludi kamen, ona podelila srećne vesti (FOTO)

Foto: instagram.com/ljubisavljeviceva

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

Voditeljka Republika TV-a Jovana Ljubisavljević već duži vremenski period uživa u ljubavnoj vezi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem. Njih dvoje cvetaju u ljubavi što primećuju svi njihovi pratioci na društvenim mrežama, kroz slike i video-snimke koje povremeno podele sa njima iz svog privatnog života. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

Lepa Jovana danas je zablistala na jednoj svadbi gde je bila gost. Nakon crkvene ceremonije mlada je bacala bidermajer, mnoge devojke su stajale u redu da ga uhvate, a Jovana je imala najviše sreće da uhvati isti. 

Ona je taj trenutak podelila sa svojim pratiocima na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, a uz snimak koji je okačila, stavila je i lep opis. 

- Ajde sestro, pa treća sestra da uhvati moj - napisala je Jovana Ljubisavljević uz video-klip na kojem je uhvatila bidermajer, a onda i otišla u zagrljaj kod mlade. 

Ljubisavljevićeva je nakon toga podelila još jednu sliku sa lepim buketom, uz koji je dodala simboličan opis zbog kojeg su svi shvatili da se Jovana sprema da stane na ludi kamen i sa Bogdanom ode korak dalje i izgovori sudbonsono "Da".

- Sledeća - napisala je Jovana, uz zaljubljene emotikone, na fotografiji gde ispred crkve pozira sa bidermajerom. 

Republika

Foto: instagram.com/ljubisavljeviceva

Jovana Ljubisavljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Veki

16.09.2023 18:32

Jako nezanimljiva osoba

Sa

16.09.2023 21:15

@Veki - Zavist, ljubomora ili nešto treće? Nije ni važno. A Jovana? Mlada, lepa, školovana, uspešna, voljena, zaljubljena devojka. Kažeš druškane da je Jovana nezanimljiva osoba. Pa zašto onda čitaš o njoj, gledaš joj slike a još i pišeš komentar. Ispadaš smešan. Zo se ne radi.

Anita

17.09.2023 02:39

Jovani želim puno sreće! Divna djevojka, zaslužila je da bude srećna! ❤️❤️

Vojvotkinja Tolstoj

28.09.2023 11:24

@Sa@ bre - "ne deli savete" drugima ! Jeste Ljubisavljevićka NEZANIMLJIVA, nije ni lepa baš, jer ima lepših. Mnoge prolaznice na ulici su lepše, iako trče za autobisima da bi stigle na posao, a nemaju ni pare za silikone ! Ja vidiš ovo NE ČITAM : pročitala sam naslov, pogledala ironičnu sliku dotične i pročitala komentare , pa se oglašavam. I to KAKO TREBA, realno, a ne da "hvalim" ove nebitne koje bi se prodale i za slavu i za pare !! Loše po svemu ! Realno ...