GRANDE DUŠAN DVAPUT U METU! Vlahovićeve GOLČINE kobne za Lacio u derbiju Serije A! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.09.2023

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se raspucao.

GRANDE DUŠAN DVAPUT U METU! Vlahovićeve GOLČINE kobne za Lacio u derbiju Serije A! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović postigao je prvi gol za svoj tim u derbiju četvrtog kola Serije A protiv Lacija u Torinu!

Srpski centarfor je u maniru rasnih golgetera dočekao ne baš sjajan centaršut Lokatelija, ali je nezavidnu situaciju u kojoj je bio okružen sa trojicom fudbalera gostiju iskoristio na najbolji mogući način. Naime, Vlahović je iz prve, takozvanim "drop šutom" matirao golmana "nebeskoplavih" u njegov bližu ugao. Gol za vođstvo, inače, postigao je slabijom desnom nogom, a na semaforu je isticao deseti minut utakmice.

 

 

Bio je to četvrti pogodak srpskog reprezentativca u tekućoj sezoni italijanskog šampionata, dok je nešto kasnije na 2:0 za Juventus povisio Federiko Kijeza. Međutim, uskoro je stigao i peti Dušanov gol. No, krenimo redom.

U nastavku se Juve povukao i prepustio Rimljanima terensku inicijativu. A sve do 64. minuta i lepog gola Luisa Alberta koji je smanjio na 2:1 nije bilo uzbuđenja. Kada se očekivalo da će Lacio krenuti na sve ili ništa, magični Vlahović ponovo je pokazao klasu. U 67. minutu savršeno je primio jednu dugu loptu, našao se ponovo sam kao duh protiv nekoliko protivničkih igrača, ali je našao malo prostora i ponovo desnom nogom raspalio po lopti sa ivice šesnaesterca za erupciju oduševljenja i konačnih 3:1.

Pored Vlahovića od samog starta meča u postavi Juventusa bio je i drugi Srbin, Filip Kostić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading